Zwarte iPhone 7 krasbestendig

Apple heeft de iPhone 7 in twee nieuwe kleuren uitgebracht namelijk de matzwarte en de gitzwarte. Van de gitzwarte werd al gezegd dat deze krasgevoeliger is en Apple adviseert zelfs om er een hoesje omheen te doen. Over de matzwarte hadden we nog niets gelezen tot vandaag. Op YouTube is namelijk een filmpje verschenen waar de matzwarte iPhone 7 (Plus) uitgebreid wordt getest op krasbestendigheid. En als je de iPhone 7 in het matzwart hebt besteld of misschien al in huis hebt dan kun je opgelucht adem halen.

Bestel de iPhone 7
iPhone 7 krasbestendig

Krastest iPhone 7

In het YouTube filmpje waarin de iPhone 7 wordt getest op krasbestendigheid zie je hoe de YouTuber JerryRigEverything de iPhone 7 onder handen neemt. De telefoon wordt bekrast met een sleutel en zelfs met een scherp mesje, er verschijnen wel krassen maar deze veeg je er ook zo weer af. Er is dan ook bijna niets meer te zien van de gemaakte krassen. Zodra de YouTuber met een stanleymesje over de iPhone 7 heen krast blijft deze niet krasvrij, maar je bewaard de iPhone ook niet samen met een stanleymes in je broekzak.

Krastest op scherm en homeknop

Deze krastest is al vele malen uitgevoerd op allerlei smartphones ook op oudere iPhones. Jerry test de krasbestendigheid niet alleen op de behuizing maar ook het scherm en de nieuwe homeknop moeten eraan geloven. Hij gebruikt hiervoor picks welke hij met verschillende hardheden over het scherm laat krassen. Als hij bij de hardheid van niveau zes is aangekomen zie je de krassen op het beeldscherm verschijnen. Dit is niet alleen bij de iPhone 7 maar ook bij andere smartphones zie je dit gebeuren.

Homeknop
Tijdens de test kwam naar boven dat Apple voor de homeknop niet het sterke saffierglas gebruikt maar normaal glas. Ook voor de cameralens wordt normaal glas gebruikt. De volumeknoppen van de iPhone 7 zijn wel gemaakt van duurzaam metaal in plaats van plastic.
iphone7-zwart-homeknop

Buigzaamheid iPhone 7

We weten allemaal nog dat de iPhone 6 nogal buigzaam was toen deze net op de markt verscheen, het voorval kreeg zelfs de naam Bendgate. Dus ook de iPhone 7 moest getest worden op buigzaamheid, maar ook hier slaagt de nieuwe iPhone 7, alles bleef gewoon zoals het hoort. Tijdens de test waarbij veel druk wordt gezet op de iPhone werd wel de waterbestendige lijm zichtbaar, maar bij normaal gebruik zal jij nooit zoveel druk op je iPhone zetten.

Hieronder zie je de hele krastest van de iPhone 7.

Provider
ModelAbb.Bestel
Vodafone
32GB€46,- p.m.Bestel
T-Mobile
32GB€ 52,- p.m.Bestel
KPN
32GB€ 57,- p.m.Bestel
Tele2
32GB€ 49,- p.m.Bestel
Shop
ModelPrijsBestel
CoolBlue iPhone 7
32GB€769,-Bestel
Mediamarkt iPhone 7
32GB€769,-Bestel
Typhone iPhone 7
32GB€769,-Bestel
Mobiel.nl iPhone 7
32GB€899,-Bestel
GSMWijzer iPhone 7
32GB€899,-Bestel
Phonehouse iPhone 7
32GB€909,-Bestel
Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *