Zwarte iPhone 7 niet voorradig

Morgen om 8:00 uur begint de verkoop van de iPhone 7. Ook in Nederland kan je op de eerste dag al een iPhone 7 kopen, aangezien Nederland dit keer is ingedeeld in de eerste groep landen waar de iPhone 7 verkoop van start gaat. Als je van plan bent om een zwarte of een gitzwarte iPhone 7 te kopen dan kom je van een koude kermis thuis. Wereldwijd is de zwarte iPhone 7 heel beperkt voorradig.
iphone-7

iPhone 7 voorraad

Als je al een iPhone 7 hebt gereserveerd dan kan je deze morgen ophalen in de Apple Store of je zult de nieuwe iPhone thuis bezorgd krijgen. Als je nog niet hebt besteld dan maak je bijna geen kans om morgen met een zwarte iPhone 7 in je hand te lopen. De voorraden zijn wereldwijd namelijk beperkt.
iPhone 7
Als je voor een andere kleur dan de zwarte iPhone 7 gaat dan maak je misschien nog een kans, maar voor het zwarte exemplaar hoef je niet vroeg je bed uit als je deze bij een Apple Store wilt kopen. Apple heeft in een officiële verklaring laten weten dat alle zwarte en gitzwarte versies van de iPhone 7 en iPhone 7 Plus morgen niet te koop zijn in de Apple Store. Als je denkt een zwarte iPhone 7 online te bestellen om deze morgen op te halen ben je nu ook te laat.

Wachttijden iPhone 7

De wachttijden voor de zwarte iPhone 7 is inmiddels al 2 tot 3 weken en wil jij de grotere iPhone 7 Plus kopen dan zal je 3 tot 5 weken geduld moeten hebben. Deze wachttijden gelden voor een bestelling via de online Apple Store. De kleuren gitzwart en zwart zijn de nieuwe kleuren waarin de iPhone 7 uitkomt. Het is dus ook niet zo verwonderlijk dat uitgerekend deze kleuren niet meer op voorraad zijn. Als je de iPhone 7 wilt kopen in een andere kleur dan maak je meer kans, deze zijn minder populair dan de nieuwe kleuren.

Resellers

Dat je geen kans maakt bij de Apple Store wil natuurlijk niet zeggen dat je ook geen zwarte iPhone 7 kunt kopen bij één van de resellers. Als je dus echt morgen een zwarte iPhone 7 wilt kopen dan zul je vroeg je bed uit moeten en het bij één van de vele resellers moeten proberen.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *