In welke kleur komt de iPhone 7 er?

In welke kleur komt de iPhone 7 op de markt? We lezen de laatste dagen veel berichten over de mogelijke kleuren van de iPhone 7. De spacegrijze variant zou plaats maken voor een donkerblauw model maar dit bleek later weer een donkergrijze iPhone te worden. Deze geruchten waren aanleiding voor Martin Hajek om een concept te maken van een donkere iPhone 7. En het is weer gelukt zoals je op de foto kunt zien.iphone 7
Het concept van de iPhone 7 laat niet alleen zien dat deze een stuk donkerder is maar er zijn enkele andere dingen aan het design aangepast. Er is een nieuwe homeknop en de antennestrepen op de achterkant zijn minder opvallend dan bij de iPhone 6(s). En de koptelefoonaansluiting ontbreekt op het concept van de iPhone 7.

De kleur van de iPhone 7 is zo donker dat deze bijna zwart is, het lijkt op de donkere iPhone 5. Het ontwerp van de iPhone 7 is ook aangepast zo is de uitstekende camera in dit ontwerp aangepast en de uitstekende ring van de camera is van hetzelfde materiaal als de behuizing van de iPhone 7.

Of de iPhone 7 er in een nieuwe kleur gaat komen dat zien we in september als Apple de nieuwe iPhone aan het grote publiek presenteert. Qua design zal de iPhone 7 niet heel veel afwijken van zijn voorganger. De specificaties zullen wel weer een flinke update krijgen. De iPhone 7 kopen kan vanaf oktober.

Volg en Like ons:

One Response

  1. Avatar Kelly 8 juli 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *