Waar de iPhone 6s kopen ?

Aanstaande vrijdag is het mogelijk om de iPhone 6s (Plus) te kopen in een aantal landen. In Nederland en België is het twee weken later op 9 oktober mogelijk om de iPhone 6s te kopen. Het is nu ook al mogelijk om een pre-order te plaatsen als je de iPhone 6s als één van de eerste wilt hebben. Als je de iPhone 6s nu al wilt kopen bij een Nederlandse webshop dan zal je daar wel extra voor moeten betalen.


iPhone 6s reserveren in Nederland

iPhone 6s kopenJe kunt de iPhone 6s in Nederland al reserveren bij de aanbieders welke wij voor je hebben geselecteerd. Je bent er dan zeker van dat zodra de iPhone 6s in Nederland geleverd gaat worden jij één van de eerste bent die een iPhone 6s thuis bezorgd zal krijgen. Als je de iPhone 6s meteen op 25 september wilt kopen dan zal je naar Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten moeten afreizen.

De Phone 6s zal in Nederland qua prijs gelijk zijn als de prijzen in Frankrijk dus we moeten rekenen op €749 voor de iPhone 6s 16GB en €859 voor de iPhone 6s Plus 16GB.

iPhone 6s inschrijving bij providers

Je kunt je ook al inschrijven bij de telecomproviders je krijgt dan bijtijds bericht zodra je de iPhone 6s bestellen kunt. Dit is vooral handig als je van plan bent een iPhone 6s te kopen en je abonnement loopt af.iPhone 6s pre-order

Je kunt inmiddels ook al een pre-order plaatsen in verschillende Nederlandse webshops. De levertijd is ongeveer 4 weken.


Zoals we van Apple gewend zijn is de iPhone 6s ook weer een topmodel. De grootste veranderingen ten opzichte van zijn voorganger zijn de 12 megapixelcamera, het geheugen wat verdubbeld is naar 2GB en het 3D Touch display. Nu al is de iPhone 6s in de kleur roségoud enorm populair, de levertijd voor deze iPhone is al opgelopen naar 3 tot 4 weken.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *