Rosé gouden iPhone 6s

Na de Apple Watch in het rosé goud kan je in het najaar mogelijk ook een rosé gouden iPhone 6S kopen. Om een beetje een idee te geven hoe deze iPhone 6s er uit komt te zien heeft de Nederlander Martin Hajek alvast enkele concepten gemaakt.

Martin Hajek ging meteen aan de slag toen hij hoorde dat Apple een rosé gouden iPhone 6s zou gaan maken, hij maakte enkele realistische renders en gaf deze de kleur rosé goud. Het resultaat mag er wezen, Martin Hajek maakt van iedere nieuwe iPhone ver voor de release datum renders.
iphone-6s-goud
gouden-iphone-6s
Je kunt goed zien dat de kleur net iets anders is dan de gouden iPhone 6 en de iPhone 6 Plus, deze toestellen hebben dan ook een witte voorkant. De render van Martin Hajek heeft een zwarte voorkant waardoor deze er net wat chiquer uit ziet, maar hij heeft de rosé kleurige iPhone 6s ook met een witte voorkant gemaakt.

De iPhone 6s in het rosé past mooi bij de Apple Watch in dezelfde kleur, hopelijk is de rosé kleurige iPhone 6s wel betaalbaar de Apple Watch in deze kleur is namelijk nogal prijzig.

iPhone 6s releasedatum

De releasedatum van de iPhone 6s is nog niet bekend maar we gaan er van uit dat je de iPhone 6s in het najaar kunt kopen. Er was even sprake dat Apple de iPhone 6s al in de lente zou uitbrengen maar dit bleek toch niet juist te zijn, het verhaal ging dat Apple dan twee nieuwe iPhones per jaar op de markt zou brengen.

iPhone 6s specificaties
De iPhone 6s kopen zal dus rond oktober in Nederland mogelijk zijn, wat we al weten van de iPhone 6s is dat er weer een snellere processor ingebouwd gaat worden, de camera krijgt een flinke update en het werkgeheugen zal worden uitgebreid van 1GB naar 2GB. Naarmate de releasedatum van de iPhone6s dichterbij komt zullen er ook steeds meer nieuwe feiten en geruchten naar buiten komen, wij zullen je op deze website van het laatste nieuws voorzien over de iPhone 6s en de iPhone 7. De iPhone 7 zal overigens pas in het najaar van 2016 in de winkels liggen.

Volg en Like ons:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *