Pre-order iPhone 6s onderweg naar klant

iPhone 6s al onderweg naar klanten

iphone-6s-verpakkingMensen die de een pre-order hebben geplaatst zullen deze op 25 september thuisbezorgd krijgen, de iPhone 6s pakketjes zijn al onderweg naar hen. Deze personen hebben inmiddels al bericht ontvangen dat de iPhone 6s (Plus) onderweg is. Het duurt dan meestal nog een paar dagen voordat het pakket is afgeleverd. Het doosje waar de iPhone 6s (Plus) in is verpakt is dit jaar anders dan in voorgaande jaren zoals je kunt zien op de foto.

iPhone 6s verpakking in vier kleuren

Apple heeft dit jaar vier verschillende soorten verpakkingen laten maken voor de iPhone 6s. Als je bijvoorbeeld een zilverkleurige iPhone 6s hebt besteld dan krijg je een verpakking met daarop een blauwe vis. De doosjes zijn bijna allemaal wit met daarop een gekleurde vis alleen de verpakking van de spacegrijze iPhone 6s is zwart.

Pre-order iPhone 6s geplaatst ?

Heb je ook een pre-order voor de iPhone 6s geplaatst dan zal je zien dat de status van je bestelling veranderd om aan te geven dat verzending wordt voorbereidt of inmiddels aan de gang is. Ook de telecomproviders hebben hun klanten welke een pre-order hebben geplaatst inmiddels geïnformeerd dat de bestelde iPhone 6s (Plus) op 25 september geleverd wordt.

Koeriersbedrijven hebben opdracht gekregen om de bestelde iPhones in hun opslag te laten liggen en op vrijdag 25 september bij de klanten af te leveren. Met de levering van eerdere modellen ging het nog wel eens mis waardoor er mensen waren die de iPhone eerder ontvingen dan de bedoeling was.

iPhone 6s bestellen

Als je de iPhone 6s nog wil bestellen dan kan dit maar je moet er wel rekening mee houden dat er voor de roségoudkleurige iPhone 6s al een wachttijd is ontstaan van een paar weken. De roségouden iPhone 6s doet het erg goed bij de consument dit vanwege het feit dat deze kleur nieuw is in het assortiment van Apple. Ook voor de iPhone 6s Plus is de levertijd al opgelopen naar 3 tot 4 weken. Apple zou minder iPhone 6s Plus toestellen hebben gefabriceerd en er zouden wat productieproblemen zijn ontstaan. In China zijn alle modellen van de iPhone 6s al helemaal uitverkocht.

Als je de iPhone 6s rond 25 september wilt hebben dan zou je ook nog naar een Apple Store kunnen gaan alleen is de kans van slagen erg klein aangezien de meeste voorraad gaat naar de mensen die de iPhone 6s (Plus) al besteld hebben en komen ophalen.


iPhone 6s in Nederland

In Nederland en België zullen we de iPhone 6s op 9 oktober kunnen kopen. Als je op de hoogte gehouden wilt worden over de exacte details wat betreft de aanschaf van de iPhone 6s in Nederland dan kan je je hieronder aanmelden bij Vodafone. Je krijgt dan meteen bericht en de mogelijkheid om de iPhone 6s te bestellen zodat je als één van de eerste in Nederland met de iPhone 6s rond kunt lopen.

TypeKleurPrijs 
iPhone 6S 16GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€849,-Bestellen
iPhone 6S 64GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€949,-Bestellen
iPhone 6S 128GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€1049,-Bestellen
iPhone 6S Plus 16GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€949,-Bestellen
iPhone 6S Plus 64GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€1049,-Bestellen
iPhone 6S Plus 128GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€1149,-Bestellen
Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *