Pre-order Apple Watch op 10 april

Een pre-order plaatsen voor de Apple Watch is mogelijk vanaf vrijdag 10 april, voorlopig kan dit alleen in landen zoals de VS, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Wanneer we in Nederland de Apple Watch kunnen reserveren dat is nog niet bekend.

Apple Watch reserveren

Als je de Apple Watch wilt kopen dan kan dat in de beginfase alleen als je vooraf een pre-order hebt geplaatst. Apple zal niet zoals bij andere lanceringen de Apple Watch meteen in de Apple Store gaan verkopen, het heeft dus ook geen zin om naar de plaatselijke Apple Store af te reizen om daar een Apple Watch te gaan kopen. Je kunt wel naar de Apple Store om de Apple Watch uit te proberen, Apple zal voor mensen die de Apple Watch willen testen speciale probeer-sessies organiseren welke tussen de 5 en 15 minuten per persoon duren.

apple-watch reserveren

Bestellen op 10 april
Als je de Apple Watch op 10 april besteld in één van de landen waar dit mogelijk is dan zal je de smartwatch op 24 april kunnen afhalen of naar een binnenlands adres laten sturen.

Apple Watch prijzen

Als je besluit de Apple Watch te gaan kopen dan betaal je voor het goedkoopste model dit is de sport-editie 399 euro, het daaropvolgende model is de roestvrij stalen Apple Watch en deze kost 649 euro. Mocht je echt genoeg geld hebben en een speciale editie willen kopen dan kan je voor minimaal 11.000 euro de Apple Watch Edition kopen, je krijgt hier dan wel 2 jaar lang 24/7 telefonisch support bij.

Instructievideo’s

Apple heeft inmiddels ook al enkele instructievideo’s online gezet, in deze video’s wordt precies uitgelegd hoe de Apple Watch werkt. Je kunt de video’s hier bekijken.

Volg en Like ons:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *