Livestream iPhone 7 event

Nog 2 dagen en dan is het eindelijk zover we hebben er lang naar uitgekeken maar op woensdag 7 september om 19:00 uur zal Apple de iPhone 7 gaan presenteren. Jij als liefhebber wil dit iPhone 7 event natuurlijk op de voet volgen. Apple stelt daarom een livestream beschikbaar zodat je mee kunt kijken met de presentatie van de iPhone 7 en andere nieuwe Apple producten. Je kunt de livestream bekijken op je iPhone, iPad, Mac en Apple TV en natuurlijk kan dit ook op een Windows- of Android-toestel.7 september 19:00 uur

In het Bill Graham Civic Center in San Francisco zal Apple de iPhone 7 en andere nieuwe Apple producten presenteren. Zo zal bekend worden gemaakt wanneer we iOS 10 kunnen verwachten en mogelijk krijgen we de Apple Watch 2 te zien. Er wordt ook gesproken over een eventuele aankondiging van de nieuwe Beats oordoppen.

Op onze website zullen wij je ook op de hoogte houden van alles wat er tijdens de presentatie zal worden bekend gemaakt. En de nadruk ligt hierbij op de verkoopdata, de specificaties en de nieuwe functies van de iPhone 7.

Apple event op iPhone, iPad en iPod Touch

Als je het Apple event live wilt volgen op je iPhone, iPad en iPod Touch dan ga je naar deze speciale pagina waar je het hele event kunt volgen. Je moet minimaal iOS 7.0 op je iPhone, iPad of iPod Touch hebben draaien.

Livestream op je Mac en Windows PC

Wil je de livestream thuis op je Mac of op je Windows PC volgen dan ga je naar deze pagina. Je Mac of PC moet wel aan het onderstaande voldoen.

Je Mac moet op minimaal OS X 10.8.5 en Safari 6.0.5 of hoger draaien. En heb je een Windows-pc dan moet deze zijn uitgerust met Windows 10 en Microsoft Edge.

Livestream op Apple TV

Als je het iPhone 7 event op 7 september liever op je TV bekijkt dan kan dit met de Apple TV. Heb je de Apple TV 4 dan is er een speciale app beschikbaar. Als je in het bezit bent van de Apple TV 2 en 3 dan bekijk je de livestream via het speciale kanaal van Apple, je ziet deze meteen als je de Apple TV aanzet. Op de Apple TV moet minimaal software-update 6.2 zijn geïnstalleerd. Als je nog een Apple TV 1 hebt dan is het helaas niet mogelijk om de livestream op 7 september te volgen.

Mocht je op 7 september geen tijd hebben om het iPhone 7 event live te volgen dan kan je naderhand ook onze website bezoeken. Wij zullen een uitgebreide samenvatting van alle specificaties, de verkoopdata en de nieuwe functies voor je online zetten. Natuurlijk leggen wij ook meteen uit wanneer en hoe je de iPhone 7 online kunt bestellen.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *