iPhone 7 zonder schermranden

De iPhone 7 zal waarschijnlijk geen schermranden hebben. Op een Chinese website is een foto opgedoken waar een iPhone 7 is te zien zonder schermranden. De gehelde breedte van de iPhone 7 is bedekt met glas.


iPhone 7 zonder schermrand

Op de gelekte foto heeft de iPhone 7 bijna geen schermrand. De iPhone 7 zal als dit klopt de eerste iPhone zijn welke geen rand heeft. Alle eerder uitgebrachte iPhones hadden allemaal een rand. Doordat de rand om het scherm verdwijnt kan Apple de iPhone kleiner maken terwijl het display hetzelfde formaat zal houden.

iPhone 7 homeknop

Op de foto is ook te zien dat de homeknop van de iPhone 7 met Touch-ID nog steeds aanwezig is. Zelfs de antennestrepen zijn aan de zijkant van het toestel te zien. Net als bij de iPhone 6 en de iPhone 6s is de rand van de iPhone 7 ook rond.
iPhone 7
Of de gelekte foto echt van de iPhone 7 is dat moeten we nog maar afwachten. Naarmate de releasedatum van de iPhone 7 dichterbij komt zullen we steeds meer nieuws en geruchten voorbij zien komen. De iPhone 7 zal in september/oktober in de winkels komen te liggen. Wat de prijs en de verdere specificaties van de nieuwe iPhone zullen worden is op het moment nog niet bekend.

iPhone SE

De iPhone 7 zal de eerste nieuwe iPhone zijn welke nu uit gaat komen. Vanaf afgelopen week is het mogelijk om de iPhone SE te reserveren in Nederland en België. De iPhone SE trekt vooral nieuwe klanten. Doordat de iPhone SE kleiner is dan de nieuwe iPhone modellen zijn er ook een hoop iPhone 4s gebruikers welke alleen al om het formaat de iPhone SE willen kopen.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *