iPhone 7 zonder fysieke homeknop

De iPhone 7 zal waarschijnlijk zonder fysieke homeknop gemaakt gaan worden. Op de foto hier beneden is te zien dat de homeknop van de iPhone 7 er een stuk vlakker uit gaat zien. Het zal dus hoogstwaarschijnlijk een aanraakgevoelige homeknop gaan worden. 3D-touch zal wel blijven bestaan en hiermee kan je andere functies aanroepen. Op de foto valt nog iets op en dat is dat de FaceTime-camera op een andere plaats is gemonteerd. Ook het gedeelte boven het scherm is kleiner geworden als je het vergelijkt met de andere iPhones.

iphone-7-voorkant

iPhone 7 met 256GB opslag

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zullen beiden niet meer met 128GB opslagcapaciteit worden uitgerust maar met 256GB. Een flinke verbetering als je het ons vraagt. Veel iPhone-bezitters klagen dat de iPhone snel volloopt en dit zou Apple willen voorkomen door nu een iPhone 7 met 256GB opslag op de markt te brengen. Eerder kwam er ook al een bericht naar buiten waarin werd vermeld dat er een 256GB zou worden gemaakt maar dit ging om de iPhone 7 Plus.

3GB RAM

De iPhone 7 Plus zou een werkgeheugen krijgen van maar liefst 3GB RAM. Waarom er nog steeds een 16GB versie van de iPhone 7 zal worden gemaakt dat is voor veel mensen een groot vraagteken. 16GB is tegenwoordig zo vol met alle grotere apps welke er te installeren zijn.

De iPhone 7 zal ook in de kleur blauw uitkomen en de space grijze variant zou dan gaan verdwijnen. Je kunt de iPhone 7 dan kopen in de kleuren blauw, zilver, goud en roségoud. Het zou overigens wel een vreemde keuze zijn als de space grijze iPhone zou verdwijnen. De space grijze iPhone welke in 2013 werd geïntroduceerd bij de iPhone 5s is namelijk heel populair.
Hieronder is te zien welke iPhones er allemaal in de kleur space grijs zijn uitgekomen.
spacegrijs-apple

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *