iPhone 7 waterdicht en 3GB RAM

De iPhone 6s ligt nog niet zo heel lang in de winkels en de geruchten over de iPhone 7 komen alweer binnen. De iPhone 7 zou waterdicht moeten zijn zo weet onderzoeksbedrijf TrendForce te melden. Dit zou betekenen dat de iPhone 7 de eerste iPhone is welke helemaal waterdicht is. Een ander opmerkelijk bericht komt van hetzelfde bedrijf en daarin laat het weten dat de iPhone 7 een upgrade van 1GB werkgeheugen zal krijgen. De iPhone 7 zal dan 3GB RAM aan boord hebben.


iPhone 7 waterdicht

De releasedatum van de iPhone 7 zal in de tweede helft van 2016 zijn. De behuizing van deze nieuwe iPhone zal tegen water moeten kunnen net zoals nu al enkele Android toestellen waterdicht zijn wil Apple hierin niet achter blijven. De geruchten over een waterdichte iPhone zijn overigens niet nieuw de iPhone 6 zou ook al waterdicht zijn maar achteraf bleek dit niet het geval.

Geen schermrand iPhone 7

Een ander gerucht welke we steeds zien terug komen is dat Apple de schermrand van de iPhone 7 weg zou laten. De hele voorkant van de iPhone zou dan uit scherm bestaan zodat je fullscreen foto’s en video’s kunt bekijken op de iPhone 7. Hieronder kan je in de video zien hoe dit eruit zou komen te zien.
De iPhone 7 zal in oktober 2016 in de winkels komen te liggen. Buiten dat de nieuwe iPhone waterdicht zal zijn en meer RAM zal krijgen zal deze waarschijnlijk ook draadloos zijn op te laden. Ook lezen we steeds vaker dat Apple afscheid gaat nemen van de home-knop onderaan de iPhone. De home-knop zou worden vervangen door een touchscreen welke ook vingerafdrukken kan herkennen. Wat we allemaal werkelijk van deze geruchten terug gaan zien is nog maar de vraag maar het zijn allemaal vrij aannemelijke geruchten dus we gaan ervan uit dat Apple deze wijzigingen wel zal doorvoeren.

TypeKleurPrijs 
iPhone 6S 16GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€849,-Bestellen
iPhone 6S 64GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€949,-Bestellen
iPhone 6S 128GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€1049,-Bestellen
iPhone 6S Plus 16GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€949,-Bestellen
iPhone 6S Plus 64GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€1049,-Bestellen
iPhone 6S Plus 128GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€1149,-Bestellen
Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *