iPhone 7… wat kunnen we verwachten?

Nog even en de iphone 7 zal worden gepresenteerd, maar wat kunnen we verwachten van de nieuwe iPhone? We gaan er natuurlijk vanuit dat de iPhone 7 zal worden gepresenteerd al is dat nog niet officieel bevestigd door Apple. De geruchtenstroom is al meer dan een jaar op gang en op woensdag 7 september om 19:00 uur zullen we alle details te weten komen.

Bestel de iPhone 7

iPhone 7: Het design

Al is het design van de iPhone 7 bijna identiek aan die van de iPhone 6s toch zijn er kleine verschillen waarneembaar. Zo zijn de antennestrepen van de iPhone 7 anders dan die van zijn voorgangers de iPhone 6 en 6s. Deze lopen niet meer over de breedte van het toestel maar zullen langs de randen zijn aangebracht. Apple brengt de iPhone 7 ook in twee nieuwe kleuren uit, namelijk in het glossy-zwart en in het mat zwart. De kleuren zilver, goud en roségoud zullen ook gewoon beschikbaar zijn. De iPhone 7 zal dus niet zo anders zijn qua design als zijn voorgangers. Apple kwam namelijk met de iPhone 4, iPhone 5 en de iPhone 6 wel met een heel nieuw design.

iPhone 7 zonder koptelefoonaansluiting

Een gerucht welke we bijna voor de 100% kunnen geloven is dat er geen koptelefoonaansluiting op de iPhone 7 aanwezig zal zijn. Apple zou met draadloze oordopjes komen of een adapter voor de Lightning-oordopjes meeleveren.

iPhone 7 met drukgevoelige homeknop

Apple zou de iPhone 7 uitrusten met een drukgevoelige homeknop. Je zult de homeknop niet meer fysiek in hoeven drukken maar je krijgt feedback doormiddel van Force Touch.

32GB als instapmodel

De iPhone 7 zal minimaal 32GB aan opslagruimte hebben. Eindelijk stapt Apple af van het 16GB instapmodel, iets wat tegenwoordig gewoon te weinig is met de als maar groter wordende apps, foto’s en video’s. Apple heeft deze stap al gezet met de nieuwe iPad’s en nu zou de iPhone 7 dus volgen. Het laatste nieuws is dat de iPhone 7 er komt in een 32GB, 128GB en 256GB versie.

Waterdichte iPhone 7

Het blijft een gerucht maar we willen hem toch nog een keer vermelden, de iPhone 7 zou waterdicht worden. Op zich niet zo een vreemde gedachte als je bedenkt dat de koptelefoonaansluiting verdwijnt. Apple heeft al enkele patenten ingediend voor een waterdichte iPhone, het zou gaan om een waterdichtheid met IPX7 certificering. Dit wordt ook al gebruikt voor de Apple Watch. De iPhone 7 zou in dat geval spatwaterdicht zijn, je zou dan kunnen douchen met de iPhone.

iPhone 7 Plus met dubbele camera

Buiten dat de iPhone 7 met een grootte van 4,7-inch verschilt van de iPhone 7 Plus met zijn 5,5-inch, zal ook de camera verschillen. Voor veel mensen zal de dubbele camera een reden zijn om de iPhone 7 Plus te gaan kopen i.p.v. de iPhone 7. De gewone foto’s zullen door de dubbele camera niet alleen scherper zijn ook de ingezoomde foto’s zien er stukken beter uit. Een ander voordeel van de dubbele camera is dat deze betere foto’s schiet in het donker en dat deze de diepte beter herkent.

Snellere processor

De iPhone 7 zal een super snelle nieuwe processor krijgen namelijk de A10-processor met een kloksnelheid van 2.4 GHz. Dit is een stuk sneller dan de processor van de iPhone 6s, deze heeft de A9-processor welke op een snelheid van 1.84 GHz draait.
Verder zou de iPhone 7 een stereo speaker krijgen. De iPhone 7 zou stereogeluid krijgen zodra je hem in landschapsmodus gebruikt. De iPhone 7 Plus krijgt 3GB aan RAM terwijl de iPhone 7 het met 2GB moet doen.

Wat er allemaal waar is van bovenstaande geruchten dat weten we over 2 dagen wanneer Apple het iPhone 7 event zal organiseren. Wij houden je op onze website op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de presentatie van de iPhone 7.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *