iPhone 7 vs Galaxy Note 7

Dat de iPhone 7 razendsnel is dat kwam al naar voren uit de verschillende benchmarktests. Maar hoe snel is de iPhone 7 tegenover het nieuwe topmodel van Samsung? In een iPhone 7 vs Galaxy Note 7 snelheidstest laat de iPhone 7 de Galaxy Note 7 achter zich als het om snelheid aankomt.

In de video van PhoneBuff worden de twee toestellen vergeleken met apps voor het dagelijks gebruik. Er worden enkele apps achter elkaar geopend en op die manier kun je zien hoe snel de beide toestellen zijn en welke hierin verschilt. Er worden simpele apps geopend maar ook de zwaardere games worden in de test meegenomen.

Bestel de iPhone 7

iPhone 7 razendsnel

De iPhone 7 laat al snel zien dat deze een stuk sneller is dan de concurrent de Galaxy Note 7. In sommige gevallen was de iPhone 7 twee keer zo snel en dit ondanks dat de iPhone 7 met 2GB en de Galaxy Note 7 met 4GB werkgeheugen is uitgerust. De iPhone 7 had alle 14 apps nog steeds open staan terwijl de Galaxy Note 7 er enkele opnieuw moest opstarten.

A10 Fusion processor

De iPhone 7 is uitgerust met de nieuwe A10 Fusion chip, deze processor heeft vier kernen die er voor zorgen dat de iPhone 7 veel efficiënter werkt. De batterij wordt minder belast waardoor je langer met een volgeladen accu doet. De A10 bezit 40% snellere cores dan de chip welke in de iPhone 6s zit. De GPU is zelfs 50% sneller dan die van zijn voorganger.

Conclusie

De video laat zien dat de iPhone 7 een razendsnel toestel is. Zo deed de iPhone 7 er 1 minuut en 40 seconden over om het hele traject te doorlopen waar de Galaxy Note 7 er 3 minuten en 14 seconden voor nodig had. De iPhone 7 mag zich de snelste smartphone van dit moment noemen.

Apple laat al jaren weten dat de specificaties van een smartphone niet alles zeggen over de snelheid van het toestel. Doordat iOS van Apple zo goed communiceert met de hardware en alles soepeltjes loopt kan de iPhone met minder zware hardware toch snellere prestaties leveren.

Provider
ModelAbb.Bestel
Vodafone
32GB€46,- p.m.Bestel
T-Mobile
32GB€ 52,- p.m.Bestel
KPN
32GB€ 57,- p.m.Bestel
Tele2
32GB€ 49,- p.m.Bestel
Shop
ModelPrijsBestel
CoolBlue iPhone 7
32GB€769,-Bestel
Mediamarkt iPhone 7
32GB€769,-Bestel
Typhone iPhone 7
32GB€769,-Bestel
Mobiel.nl iPhone 7
32GB€899,-Bestel
GSMWijzer iPhone 7
32GB€899,-Bestel
Phonehouse iPhone 7
32GB€909,-Bestel
Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *