iPhone 7 verkoopstart verloopt rustig

Vanmorgen om 08:00 uur gingen de deuren van de Apple Stores in Nederland open voor de verkoopstart van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus. Anders dan andere jaren waarbij er lange rijen mensen voor de Apple Stores stonden en lagen te wachten verliep de verkoopstart dit jaar rustig. De meeste mensen hebben de iPhone 7 al online besteld en kunnen deze vandaag ophalen of krijgen de iPhone 7 thuisbezorgd. Je hoeft dit jaar in ieder geval niet naar Duitsland te rijden aangezien Nederland dit jaar bij de eerste groep landen is ingedeeld.
iphone-7

iPhone 7 nu verkrijgbaar

Nu de iPhone 7 vanaf vandaag verkrijgbaar is zullen Apple-fans vanaf vandaag hun bestelde iPhone 7 en iPhone 7 Plus op kunnen halen in één van de Apple Stores in Amsterdam, Haarlem of den Haag. Geen lange rijen met wachtende mensen maar georganiseerde drukte voor de deuren van de Apple Store. Als je op de bonnefooi naar een Apple Store afreist is de kans vrij klein om alsnog een iPhone 7 te kunnen kopen. Zeker als je gaat voor de nieuwe kleuren gitzwart en zwart kan je deze vandaag niet bemachtigen in de Apple Store. Voor de andere kleuren maak je een kleine kans.

iPhone 7 voorraad

Als je een iPhone 7 of een iPhone 7 Plus bij één van de telecomproviders hebt besteld dan zul je ook rekening moeten houden met een langere levertijd. Het ligt er wel aan wanneer jij je bestelling hebt geplaatst, als je dit op 9 september hebt gedaan dan zul je vandaag jouw nieuwe iPhone thuisbezorgd krijgen. Op de website van jouw provider kun je in de gaten houden wat de levertijd van de iPhone 7 is.

Vodafone heeft een speciale pagina online gezet waarop je precies kunt zien wanneer jij je iPhone thuisbezorgd zult krijgen.

Vodafone levertijd iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Levertijden iPhone 7 en iPhone 7 Plus

De levertijden van de iPhone 7 variëren van 1-2 weken tot 4-6 weken, het ligt er dus echt aan welke iPhone 7 of iPhone 7 Plus jij hebt besteld. Dit jaar speelt ook de kleur van jouw iPhone een grote rol in de levertijd.

De beste iPhone 7 deals

Heb jij nu nog geen iPhone 7 of een iPhone 7 Plus besteld en wil je dit alsnog gaan doen dan kun je met onze iPhone 7 vergelijkings-tool heel makkelijk de beste iPhone 7 deal scoren. Met enkele muisklikken zie jij welk abonnement het beste bij jouw wensen aansluit. Ook als je jouw lopende abonnement wilt verlengen kan je dit doen via de handige tool, dit scheelt je een hoop uitzoek werk.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *