iPhone 7 verkoop van start

Vanaf vandaag is het mogelijk om de iPhone 7 en iPhone 7 Plus te kopen in Nederland. Moest er met voorgaande iPhones nog een week langer worden gewacht, nu met de verkoopstart van de iPhone 7 is Nederland ingedeeld bij de eerste groep landen. Duizenden mensen zullen vandaag hun iPhone 7 kunnen ophalen in de Apple Store of krijgen deze thuis bezorgd.


Wij hebben hieronder alle mogelijkheden voor je online gezet zodat je op je gemak kunt kijken wat voor jou de beste keuze zal zijn. Dus of je nu een losse iPhone 7 wilt kopen of een iPhone 7 i.c.m. een abonnement hieronder is het allemaal te regelen.

iPhone 7 kopen

Als jij de iPhone 7 nog niet hebt besteld dan kan je dit natuurlijk ook nu nog doen. Je zult wel met een wachttijd van 2 tot 3 weken voor de iPhone 7 en 3 tot 5 weken voor de iPhone 7 Plus rekening moeten houden. Het ligt er wel aan welke kleur en welke uitvoering je wilt bestellen. Bestel je de iPhone 7 in een kleur welke al langer op de markt is dan zal de wachttijd minimaal zijn, maar ga je voor een zwarte of gitzwarte iPhone 7 dan moet je met bovenstaande wachttijden rekening houden.

iPhone 7 prijzen

Hieronder de prijzen van de iPhone 7:iPhone 7 kopen

  • iPhone 7 met 32GB opslag – €769
  • iPhone 7 met 128GB opslag – €879
  • iPhone 7 met 256GB opslag – €989

Hieronder de prijzen van de iPhone 7 Plus:

  • iPhone 7 Plus met 32GB opslag – €909
  • iPhone 7 Plus met 128GB opslag – €1019
  • iPhone 7 Plus met 256GB opslag – €1119

iPhone 7 los of i.c.m. een abonnement

Als je contract bij je telecomprovider net is afgelopen dan heb je natuurlijk mazzel als je nu een nieuwe iPhone 7 mag uitzoeken. Maar als je nog aan je contract vastzit dan heb je natuurlijk altijd de keuze om de iPhone 7 los te kopen. Steeds meer mensen besluiten om een simonly abonnement af te sluiten en dan daarbij een los toestel aan te schaffen.

Hieronder kan je met enkele muisklikken aangeven wat voor jou het goedkoopste abonnement is i.c.m. een iPhone 7. Zo heb jij binnen enkele minuten de beste iPhone 7 deal te pakken.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *