iPhone 7 Plus met 256GB

Uit gelekte onderdelen zou blijken dat de iPhone 7 een opslagcapaciteit van 256GB krijgt. Op de foto hieronder is ook de dubbele camera van de iPhone 7 te zien. De foto is verspreid op de sociale netwerksite Weibo. Als de iPhone 7 zal worden uitgerust met 256GB dan heeft de nieuwe iPhone net zoveel opslagcapaciteit als de iPad Pro. De 256GB zal mogelijk alleen voor de iPhone 7 Plus gelden. De iPhone 7 zou dan de eerste iPhone zijn met zoveel opslagcapaciteit.
iphone-7-plus

Op de foto zijn ook geheugenchips met 16GB, 64GB en 256GB te zien. Mogelijk dat de 128GB versie hiermee komt te vervallen. Apple zou dus met de iPhone 7 ook nog een 16GB versie uitbrengen. Eigenlijk is dit niet meer van deze tijd aangezien een 16GB snel vol zal lopen.

iPhone 7

Apple komt met meer opslagruimte omdat er een dubbele camera op de iPhone 7 gaat komen en omdat je in 4K kunt filmen. Een 16GB versie is dan ook een beetje aan de krappe kant als je het ons vraagt. Op eerdere foto’s is ook te zien dat de iPhone 7 ondersteuning voor laser autofocus zal krijgen. Het zal dan mogelijk worden om ook onder slechtere lichtomstandigheden mooie foto’s te maken. Verder is het met laser autofocus mogelijk om sneller scherp te stellen. De laserstraal kan namelijk zelf bepalen hoe ver verwijderd het te fotograferen object is.

Naarmate de releasedatum dichterbij komt zal er ook vaker nieuws over de iPhone 7 naar buiten komen. Verwacht wordt dat de iPhone 7 in oktober in de winkels zal liggen. De presentatie van de iPhone 7 zal dan net als met de voorgaande modellen ergens in september plaats vinden.

Volg en Like ons:

One Response

  1. Avatar L.Hofman 4 juli 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *