iPhone 7 net zo groot als iPhone 6s

De iPhone 7 zal qua afmetingen net zo groot worden als de iPhone 6s. Er is een afbeelding opgedoken waarop dit te zien is. De afbeelding is afkomstig van de Franse website Nowhereelse. De iPhone 7 heeft een schematische afmeting van 67,12 millimeter in de breedte en de lengte zou 138,3 millimeter bedragen.

Op de afbeelding is te zien dat de camera van de iPhone 7 meer naar de rand is geplaatst. Of de camera net als bij de iPhone 6s ook zal gaan uitsteken dat is nog niet bekend. De dikte van de iPhone 7 is niet bekend gemaakt maar de verwachting is dat deze niet of nauwelijks zal afwijken van de iPhone 6s. Er gaan ook geruchten dat de iPhone 7 net zo dik gaat worden als de iPod touch, deze is 6,1 millimeter dik.

De antennestrepen van de de iPhone 6s zouden niet terug keren op de iPhone 7.
iphone-7-afmetingen

Batterij iPhone 7 groter dan iPhone 6s

Volgens de laatste geruchten gaat de batterijcapaciteit van de iPhone 7 groter worden dan die van de iPhone 6s. Het zou om een klein verschil gaan. De iPhone 7 krijgt een capaciteit van 1735 mAh en de Plus uitvoering 2810 mAh. De iPhone 6s heeft een capaciteit van 1715 mAh, de capaciteit van de batterij van de iPhone 6s Plus is 2750 mAh.

Dat de batterijcapaciteit groter wordt wil niet meteen zeggen dat de batterij van de iPhone 7 ook langer mee zal gaan. De batterijduur is namelijk afhankelijk van meerdere factoren. De specificaties en het iOS zijn mede verantwoordelijk voor de batterijduur van een iPhone.

Smart Connector-aansluiting

De iPhone 7 zou ook een Smart Connector-aansluiting krijgen. Dit betekent dat de iPhone 7 draadloos opgeladen zou kunnen worden.

De releasedatum van de iPhone 7 zal in september of oktober zijn. De vraag naar de nieuwe iPhone 7 zal enorm zijn. Het nieuwe model doet het altijd beter dan de s-modellen welke Apple ook om het jaar uitbrengt.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *