iPhone 7 Plus met twee cameralenzen

Als we de analisten van KGI Securities mogen geloven dan zal de iPhone 7 Plus worden uitgerust met twee cameralenzen. Er werd al eerder gespeculeerd over een iPhone met dubbele cameralenzen maar de iPhone 7 Plus zal de eerste iPhone zijn welke hiermee zal worden uitgerust. Verder zal de iPhone 7 Plus beschikken over een camera met optische zoom welke 2 tot 3 keer vergroot. KGI laat weten dat niet alle iPhone 7-modellen worden uitgerust met twee cameralenzen. Het 4,7 inch model van de iPhone 7 zal nog steeds één camera krijgen aan de achterkant van het toestel.


Premium-model iPhone 7 Plus

Er gaan zelfs geruchten dat Apple niet op alle iPhone 7 Plus modellen twee cameralenzen zal monteren. Mogelijk komt er een premium-model van de iPhone 7 Plus en alleen dit model zal worden voorzien van de dubbele cameralenzen. Het premium-model van de iPhone 7 Plus zal uitgebreider zijn dan de normale iPhone 7 Plus. Eén van de camera’s krijgt een optische beeldstabisatie en een breedbeeldlens, de andere is voorzien van een telefotolens en deze heeft een smaller beeld.

De iPhone 6s zou ook worden uitgerust met een dubbele cameralens maar dit is er niet van gekomen. Apple zou de dubbele lens op de iPhone 6s op het laatste moment hebben geschrapt.

Dubbele camera de voordelen

Een dubbele camera klinkt natuurlijk leuk maar wat kan je er eigenlijk mee ? De iPhone met dubbele camera kan meer beelddata vastleggen waardoor de kwaliteit van de foto’s veel beter zal worden. De dubbele camera zou twee foto’s maken en deze met elkaar combineren. KGI voorspelt dat 30% van alle iPhone 7 toestellen is voorzien van twee cameralenzen. Apple wil het verschil groter maken tussen de 4,7-inch iPhone en de 5,5-inch modellen. Het grotere model heeft altijd al een betere camera gehad en dit wordt nu dus verder uitgebreid. Overigens was het verschil tussen beide modellen qua camera aan de buitenkant niet zichtbaar.

Het Plus model van de iPhone zou vaak gekocht worden door mensen die serieus bezig zijn met het fotograferen met een smartphone. Apple speelt hier nu dus handig op in door de iPhone 7 Plus met een dubbele camera te voorzien.

Provider
ModelToestelMaandbedrag
Vodafone
16GBGratisBestel
T-Mobile
16GB€ 52,00Bestel
KPN
16GB€ 49,00Bestel
Tele2
16GBGratisBestel


iPhone 7 release datum

De release datum van de iPhone 7 staat nog steeds voor september/oktober gepland. Er kan dus nog veel veranderen aan de specificaties en het uiterlijk van de iPhone 7. Het uiterlijk van de iPhone 7 zal zeker gewijzigd worden ten opzichte van de iPhone 6(s). En of we de iPhone 7 draadloos kunnen opladen, de koptelefoonaansluiting gaat verdwijnen en of deze waterdicht gaat worden dat zal in de komende maanden duidelijk worden.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *