iPhone 7 met dubbele camera

Dubbele camera iPhone 7

Apple brengt de iPhone 7 uit met een camera met dubbele lens, al eerder was het de bedoeling om een iPhone met een camera met dubbele lens uit te brengen maar door prestatie-issues en productieproblemen is het hier nooit van gekomen maar dat gaat met de komst van de iPhone 7 dus veranderen.

Apple zou beide problemen hebben opgelost één van de problemen zou zijn dat er onscherpe foto’s gemaakt werden maar doordat Apple in april het Israëlische bedrijf Linx Imaging overnam behoort dit probleem tot het verleden. Door een dubbele camera is het mogelijk om na het maken van een foto deze nog aan te passen. Apple is met deze techniek overigens niet de eerste die dit toepast op een smartphone, HTC was Apple hiermee al voor met de dubbele camera op de One M8. Doordat de techniek niet dat leverde waar HTC op had gehoopt is het bij dit ene toestel gebleven.

iPhone 6s

Apple zal de dubbele camera volgend jaar lanceren als de iPhone 7 uit gaat komen, op de iPhone 6s welke in het najaar zal verschijnen zal de dubbele camera nog niet aanwezig zijn.

De iPhone 7 zal zoals het er nu naar uitziet in het najaar van 2016 in de winkels komen te liggen, eerst zal Apple namelijk de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus uit brengen. De iPhone 6s zal een camera krijgen met 12-magapixels dus ook dit is al een flinke verbetering ten opzichte van de huidige iPhone-camera.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *