iPhone 7 met draadloos opladen

iPhone 7 met draadloos opladen, betere processor

De iPhone 6s en 6s Plus is vanaf deze week te bestellen dus het is alweer tijd voor geruchten over de opvolger… de iPhone 7. Het zal nog een jaar duren voordat we de iPhone 7 kunnen kopen maar toch komen de nieuwtjes al binnen. Inmiddels hebben we ook al een conceptvideo gemaakt door Hasan Kaymak waarin hij zijn visie over de iPhone 7 laat zien. In dit concept is te zien dat de camera niet meer uitsteekt en de lijnen aan de achterkant van de iPhone 7 zijn verdwenen.

Draadloos opladen en USB C-aansluiting

We wachten er al een tijd op maar met de komst van de iPhone 7 schijnt het dan toch te gebeuren we kunnen de iPhone 7 straks draadloos opladen. Verder zal de Lightning-ingang worden vervangen door een USB C-aansluiting met speakers. Het display van de iPhone 7 loopt net als bij de Samsung S6 Edge door over de zijkant van het toestel.


Waterbestendig en ander materiaal

iPhone 7Eerder deze week kwam al het gerucht binnen dat de iPhone 7 waterbestendig zal zijn door het gebruik van een nieuw materiaal. Apple zou er voor kiezen om de iPhone 7 niet meer van metaal te maken maar van een ander materiaal waardoor de iPhone 7 tegen vocht en stof kan. Dit gerucht is afkomstig van de Chinese sociale netwerksite Wibo welke werd ontdekt door de nieuwssite Macotacara. Ze laten ook weten dat de iPhone 7 radicaal zal veranderen qua uiterlijk en dit is op zich ook niet vreemd aangezien dit altijd gebeurd bij nieuwe nummer-releases. Bij de S-modellen daarentegen worden alleen intern wijzigingen aangebracht.

Omdat deze geruchten erg vroeg komen kan het ook nog zo zijn dat Apple nog aan het experimenteren is met verschillende materialen om de iPhone 7 te maken. Het zou een groot voordeel zijn als de iPhone 7 waterbestendig zal zijn, afgelopen week lieten we al een video zien waarin de iPhone 6s in het water werd gelegd. De iPhone 6s bleek het nog gewoon te doen ondanks dat deze officieel niet waterdicht is.

Apple zou de iPhone 7 van een ander materiaal gaan maken, sinds de iPhone 4 wordt de iPhone al van metaal gemaakt en daar willen ze nu dus vanaf stappen. Eerder werd de iPhone nog met een glazen achterkant gemaakt maar vanaf de iPhone 5 heeft deze een aluminium behuizing. Aluminium is een vrij zacht materiaal en daarom moet Apple allerlei trucs toepassen om de iPhone niet te laten buigen zoals vorig jaar gebeurde met de iPhone 6 Plus. Ondanks dat Apple de S-modellen altijd van het zelfde materiaal maakt als zijn voorganger koos Apple er met de iPhone 6s en 6s Plus voor deze toestellen van het 7000 series aluminium te maken.


iPhone 6s en 6s Plus kopen

Op de iPhone 7 moeten we nog een jaar wachten maar de iPhone 6s en 6s Plus kopen kan vanaf aanstaande vrijdag 2 oktober. Dan gaat de iPhone 6s in de voorverkoop, als je de nieuwe iPhones in de Apple Store wilt kopen dan moet je nog een week wachten. De iPhone 6s en 6s Plus kopen in de Apple Store en de officiële verkooppunten kan vanaf 9 oktober.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *