iPhone 7 krijgt grotere speaker

De iPhone 7 zal hetzelfde design krijgen als de iPhone 6s alleen de lichtsensor en de nabijheidssensor zullen iets worden verplaatst. De reden dat Apple deze sensoren verplaatst is dat de telefoonspeaker groter wordt. De hoesjes welke wel om de iPhone 6s passen zullen hierdoor niet met de iPhone 7 zijn te gebruiken.

iPhone 7 hoesjes

De geruchtensite Macotakara weet te melden dat Apple enkele wijzigingen gaat aanbrengen aan het design van de iPhone 7. Hoesjes en screenprotectors zullen dus niet meer passen. Macotakara heeft deze informatie van enkele fabrikanten en verkopers van de screenprotectors.

Telefoonspeaker

Nu zit de lichtsensor nog links van de telefoonspeaker. Bij de iPhone 7 zal deze naar de rechterkant verplaatst worden. De iPhone 7 zal van een nieuwe nabijheidssensor worden voorzien, deze zou een stuk nauwkeuriger zijn dan de huidige nabijheidssensor. Het werd ook wel tijd deze te verbeteren de huidige sensor stamt nog uit de tijd van de eerste generatie iPhones. De nabijheidssensor meet wanneer je de iPhone tegen je oor houdt, hierdoor schakelt het scherm uit als je aan bellen bent. Mogelijk dat de nieuwe sensor uit twee delen bestaat.

Design

Het design van de iPhone 7 zal bijna hetzelfde zijn als die van de iPhone 6s. Voorheen bracht Apple om de twee jaar een iPhone uit met een nieuw uiterlijk. Apple heeft er nu voor gekozen om dit om de 3 jaar te doen. De grootste verandering aan de iPhone 7 zal het achterwege laten van de koptelefoonaansluiting zijn. Door deze aanpassing zal de iPhone 7 dunner worden en zal Apple deze waterproof kunnen maken.

Volgens de laatste berichten zal Apple in 2017 het jubileumjaar met een heel nieuw design gaan komen. We moeten hierbij denken aan een gebogen glas en een Touch-ID sensor welke in het glas zal worden ingebouwd. De Face-Time camera en de speaker zullen ook in het scherm worden verwerkt.

Mogelijk zal de nieuwe iPhone niet met de naam iPhone 7 op de markt komen.

De nieuwe iPhone zal in september worden gepresenteerd aan het publiek, de iPhone zal dan in oktober in de winkels liggen. Tot die tijd zullen er nog vele geruchten voorbij komen.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *