iPhone 7 krijgt grotere accu

Het hing al een tijd in de lucht maar de iPhone 7 krijgt een grotere batterij. De capaciteit van de iPhone 7 zou 1.960 mAh zijn, dit is 14 procent meer dan de capaciteit 1.715 mAh van de iPhone 6s batterij. Een grotere batterij was ook wel nodig aangezien we tegenwoordig de iPhone steeds meer gebruiken en we blij mogen zijn als de iPhone één dag mee gaat met een volgeladen batterij.


A10-processor

Buiten dat de iPhone 7 een grotere batterij krijgt zal ook de nieuwe energiezuinige A10-processor bijdragen aan een langere batterijduur. Een ander punt waarmee energie zal worden bespaard is het nieuwe iOS 10 welke gelijktijdig met de iPhone 7 uit gaat komen.

Apple zou een grotere batterij kunnen plaatsen doordat de koptelefoonaansluiting is verdwenen.

Hieronder zie je de grootte van de batterijen uitgedrukt in mAh.

  • iPhone 7: 1.960 mAh
  • iPhone 6s: 1.715 mAh
  • iPhone 6s Plus: 2.750 mAh

Geruchten iPhone 7

Doordat we 2 maanden zijn verwijderd van de releasedatum van de iPhone 7 zijn er steeds meer geruchten te lezen. Zo zou de iPhone 7 er komen zonder mute-knop om het toestel op stil te zetten en met een Smart Connector. De achterkant van de iPhone 7 zou helemaal glad zijn, dus zonder letters en zonder antennestrepen. De antenne is verplaatst naar de zijkant van het toestel.

De releasedatum zal in oktober van dit jaar zijn, de prijzen van de iPhone 7 zijn ook al gelekt. Ondanks alle geruchten zal er genoeg nieuws overblijven om uit te kijken naar de lancering van de iPhone 7.
iphone-7

Volg en Like ons:

One Response

  1. Avatar Koos Hugen 1 augustus 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *