iPhone 7 kopen

iPhone 7 kopen

Voordat je de iPhone 7 kopen kunt zijn we wel weer even verder, maar je wilt natuurlijk wel op de hoogte gehouden worden over wat de nieuwe iPhone 7 te bieden heeft. Wij gaan je dan ook continue van het laatste nieuws voorzien over deze nieuwe iPhone welke je mogelijk al in 2015 kunt kopen.

iPhone 7 releasedatum

De releasedatum van de iPhone 7 zal volgens de laatste berichten al in het najaar van 2015 zijn, maar eerst zal de iPhone 6s uitgebracht worden door Apple, dit zal zoals het er nu naar uitziet in de lente van 2015 zijn. Apple wil dus twee nieuwe iPhones uit gaan brengen in dit nieuwe jaar. De reden dat Apple afstapt van het uitbrengen van één iPhone per jaar is simpelweg dat de concurrentie ook sneller met een nieuw toestel op de markt komt.

iPhone 7 specificaties

iOS 9Wat precies de specificaties van de iPhone 7 zullen zijn dat is nog niet bekend maar we weten wel al dat de iPhone 7 de A9 processor zal krijgen deze processor is weer sneller dan de processor welke in de iPhone 6 zit. Ondanks dat Samsung en Apple vaak tegen over elkaar in de rechtszaal staan i.v.m. de patenten welke geschonden worden zal Samsung toch weer de nieuwe chip gaan produceren.

De nieuwe A9 chip zal niet alleen weer sneller worden maar ook een stuk energiezuiniger en dat is wel weer een groot pluspunt, we gebruiken onze smartphone immers steeds langer en vaker.
De opslagcapaciteit van de iPhone 7 zal 16GB, 64GB en 128GB worden net als de huidige iPhone 6 dus, ook zal de iPhone 7 in dezelfde kleuren uitkomen als de huidige iPhone namelijk: goud, space-grijs en zilver.

iPhone 7 scherm

Het display van de iPhone 7 zal qua formaat waarschijnlijk hetzelfde zijn als het iPhone 6 scherm (4,7-inch), de iPhone-gebruikers zijn namelijk zeer tevreden over de grootte van dit scherm. Dit blijkt wel uit de verkoopcijfers van de iPhone 6, deze zijn beduidend hoger dan die van zijn grotere broer de iPhone 6 Plus welke toch als te groot wordt ervaren.

Van welk materiaal het iPhone 7 scherm gemaakt wordt dat is ook nog niet helemaal bekend maar we gaan er van uit dat dit het saffierglas zal zijn, dit materiaal zou al gebruikt worden voor het iPhone 6 display maar door problemen bij de producent van dit materiaal is Apple hier vanaf gestapt. Saffierglas heeft als kenmerk dat het zeer krasbestendig is en bijna net zo hard is als diamant, dus een defect iPhone-display zou hiermee tot het verleden kunnen behoren.

iPhone 7 camera

Ook de camera van de iPhone 7 zal natuurlijk weer een update krijgen van Apple, er wordt gesproken dat deze zal worden uitgerust met een two-lens system waardoor je “DSLR-quality imagery.” foto’s kunt maken, wat precies de functie hier van is dat moeten we je nog even schuldig blijven.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *