iPhone 7 kopen vanaf 23 september

De iPhone 7 kopen kan vanaf 23 september in de eerste groep landen. De iPhone 7 zal op 7 september gepresenteerd worden en op 9 september kan je een pre-order plaatsen voor de nieuwe iPhone. Deze informatie komt van de Amerikaanse provider AT&T. Er is namelijk een schema uitgelekt waarop te zien is dat er op bovenstaande data meer personeel nodig is in de winkels van AT&T.

Bestel de iPhone 7
att-schema-iphone-7
Apple zal net als met andere Apple-producten de iPhone 7 eerst in de eerste groep landen gaan verkopen. In deze groep horen onder andere Duitsland, Frankrijk, Engeland en de Verenigde Staten. Nederland en België zitten in de tweede groep. Aangezien de nieuwe iPhone altijd op een vrijdag in de winkels komt te liggen kan je er vanuit gaan dat de iPhone 7 op 16 of 23 september in de verkoop zal gaan.

Nieuwe iPhone heet gewoon iPhone 7

Er kwamen de laatste tijd berichten voorbij waarin gesuggereerd werd dat de nieuwe iPhone een andere naam dan de iPhone 7 zou gaan krijgen. En ondanks dat de nieuwe iPhone een sterk verbeterde camera en een nieuwe home-knop krijgt en de koptelefoonaansluiting zal verdwijnen blijft de nieuwe iPhone toch iPhone 7 heten.

De camera van de iPhone 7 Plus zal worden voorzien van een dubbele lens om nog betere foto’s te kunnen maken. Verder zal de home-knop drukgevoelig worden en deze zal niet meer fysiek in te drukken zijn. De home-knop zal hetzelfde worden als de nieuwe Magic Trackpads.

Design

Het design van de iPhone 7 zal overigens bijna niet afwijken van de iPhone 6s. Er zal wel een donkere kleur worden toegevoegd. Je kunt de iPhone 7 dus in het zwart kopen en als we de eerste berichten mogen geloven is daar enorm veel vraag naar. Apple verwacht een verkooprecord met de iPhone 7. Dit zal niet komen doordat de iPhone 7 zoveel nieuws te bieden heeft maar meer om het feit dat er veel mensen toe zijn aan een nieuwe smartphone en nu dus de iPhone 7 gaan kopen.

We zullen nog enkele dagen moeten wachten totdat de uitnodigingen voor het Apple-event verstuurd zullen worden door Apple. Maar we houden er rekening mee dat de iPhone 7 op 7 september aan het grote publiek gepresenteerd zal gaan worden.

Ga jij de iPhone 7 kopen?

Volg en Like ons:

One Response

  1. Avatar Gea nymeyer 26 augustus 2016

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *