iPhone 7 heeft beste scherm

De iPhone 7 en 7 Plus zijn vanaf afgelopen vrijdag te koop en dus zijn er al vele tests uitgevoerd op het paradepaardje van Apple. DisplayMate heeft het display van de iPhone 7 uitvoerig getest en ze zijn tot de conclusie gekomen dat dit het beste smartphonedisplay is wat ze ooit hebben gezien.

Bestel de iPhone 7

iPhone 7 heeft een perfect display

DisplayMate staat bekend om hun uitgebreide en betrouwbare display tests welke ze uitvoeren. Het was nu dus de beurt om het display van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus te testen. Alle factoren zijn uitvoerig getest zoals de helderheid van het scherm, de nauwkeurigheid van de kleuren en het contrast.
iphone-7-display
Het scherm van de iPhone 7 komt bijzonder goed uit de test zo heeft deze de hoogste kleur-nauwkeurigheid, helderheid en contrast-ratio bij fel licht. Het display heeft verder de hoogste contrast-ratio van alle IPS LCD schermen welke er tot nu toe zijn getest door DisplayMate. Het display van de iPhone 7 reflecteert ook het minst van alle geteste smartphones. Het contrast van het display en de intensiteit zijn niet te onderscheiden van echt. Als je het scherm onder een hoek bekijkt is er maar een minimale kleurverandering.

Energiezuiniger

De kleuren zijn zo realistisch dat ze niet alleen veel beter worden weergegeven dan op andere smartphones maar ook dan monitoren, TV’s en UHD TV’s. Je zult denken dit zal wel meer energie verbruiken maar dit blijkt niet het geval. Het display van de iPhone 7 is ondanks de perfectie ongeveer 7 procent zuiniger dan het display van de iPhone 6. Qua helderheid scoort het iPhone 7 scherm met een hoogte van 602 nits volgens DisplayMate ook perfect, een scherm met zulke scores hebben ze nog niet eerder gezien. Door het extreem lage reflectiepercentage kan je ook in de zon nog gewoon op je iPhone 7 lezen.

Alles bij elkaar opgeteld kunnen we tot de conclusie komen dat Apple een scherm heeft ontwikkeld welke met geen andere smartphone is te vergelijken. Doordat de iPhone 7 camera ook al voor betere foto’s zorgt zien deze er als je ze op je iPhone 7 bekijkt geweldig uit.

Je kunt de iPhone 7 en iPhone 7 Plus nu overal bestellen. De voorraad van enkele modellen is op het moment klein. Zo zal je op de nieuwe zwarte kleuren enkele weken moeten wachten. De nieuwe iPhone wijkt qua design niet veel af van zijn voorganger de iPhone 6s maar de specificaties hebben een flinke upgrade gehad. Zo is de iPhone 7 waterbestendig, je kunt muziek in stereo luisteren, de koptelefoonaansluiting is verdwenen en de iPhone 7 is uitgerust met de supersnelle en energiezuinige A10 Fusion processor.

iPhone 7 bestellen bij één van de providers

Provider
ModelAbb.Bestel
Vodafone
32GB€46,- p.m.Bestel
T-Mobile
32GB€ 52,- p.m.Bestel
KPN
32GB€ 57,- p.m.Bestel
Tele2
32GB€ 49,- p.m.Bestel
iPhone 7 los kopen bij één van de resellers
Shop
ModelPrijsBestel
CoolBlue iPhone 7
32GB€769,-Bestel
Mediamarkt iPhone 7
32GB€769,-Bestel
Typhone iPhone 7
32GB€769,-Bestel
Mobiel.nl iPhone 7
32GB€899,-Bestel
GSMWijzer iPhone 7
32GB€899,-Bestel
Phonehouse iPhone 7
32GB€909,-Bestel
Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *