iPhone 6s wordt steviger en dikker

De iPhone 6s zal steviger worden dan de iPhone 6 maar ook iets dikker. Dit is dan ook de eerste keer dat Apple een iPhone maakt welke dikker wordt dan zijn voorganger, dit weet analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities te melden. De reden dat de iPhone 6s wat dikker zal worden heeft alles te maken met het Force Touch-scherm waarmee gedetecteerd kan worden hoe hard je op het scherm drukt, dit scherm wordt ook al gebruikt in de Apple Watch. Veel dikker zal de iPhone 6s niet worden het gaat namelijk maar over 0,2 millimeter en verder zal de lengte en de breedte toenemen met 0,15 millimeter.

iPhone 6s steviger
De iPhone 6s zal steviger zijn dankzij de behuizing welke is gemaakt van het Series 7000 aluminium. Apple wil hiermee mogelijk een bandgate voorkomen welke nadat de iPhone 6 uitkwam voor veel negatieve publiciteit zorgde. Door het Series 7000 aluminium te gebruiken neemt Apple wel het risico dat de levertijden zullen oplopen aangezien dit materiaal een stuk lastiger is te produceren. Het design van de iPhone 6s zal overigens niet veranderen.

Een andere verandering welke Apple doorvoert in de iPhone 6s is het intern geheugen welke een upgrade krijgt naar 2GB dit is een verdubbeling ten opzichte van het intern geheugen van de huidige iPhones, de iPhone 6 en de iPhone 6s welke zijn uitgerust met 1GB intern geheugen. Ook de camera zal meer megapixels krijgen de camera van de nieuwe iPhones zal namelijk worden voorzien van een 12-megapixelcamera.

De releasedatum van de iPhone 6s zal in september zijn dus dan kunnen wij de iPhone 6s in Nederland rond oktober in de winkels verwachten.

iPhone 7
De iPhone 7 zal dan een jaar later te koop zijn en dit zal dan ook weer een heel ander type iPhone worden waar waarschijnlijk ook het uiterlijk en de specificaties een flinke upgrade gaan krijgen. Wij houden je hier op de hoogte over de ontwikkelingen rondom de iPhone 6s en de iPhone 7.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *