iPhone 6s roségoud populairst

iPhone 6s roségoud meest verkocht

iPhone 6s kopenDe iPhone 6s in de kleur roségoud is enorm populair volgens analist Ming-Chi Kuo. Ook mannen blijken graag een roségouden iPhone 6s te kopen. Van het aantal pre-orders is maar liefst 40% een roségouden iPhone 6s.

iPhone 6s roségoud

Afgelopen vrijdag ging de verkoop van de iPhone 6s en 6s Plus in Duitsland van start. Ook in Duitsland was de iPhone 6s in het roségoud de meest verkochte iPhone. Analist Ming-Chi Kuo ontving de informatie over de pre-orders van bronnen, die betrokken waren bij de levering van de iPhone 6s toestellen. Apple heeft geen informatie naar buiten gebracht over het percentage verkochte gekleurde iPhones. Apple heeft wel laten weten dat er verkooprecords gebroken zijn en dit zou betekenen dat er al meer dan 10 miljoen nieuwe iPhones verkocht zouden zijn in het eerste weekend. Waarschijnlijk zal Apple aankomende week meer informatie naar buiten brengen over het aantal verkochte toestellen.


12 miljoen iPhones verkocht

Analist Ming-Chi Kuo rekent erop dat er al 12 miljoen iPhone 6s toestellen zijn besteld. Het verkooprecord lijkt logisch aangezien de S-modellen altijd beter verkopen dan de iPhones die ook een nieuw uiterlijk hebben gekregen zoals vorig jaar de iPhone 6 (Plus). China behoort dit jaar ook bij de eerste landen waar je de iPhone 6s kunt kopen en ook in China is de iPhone 6s in de kleur roségoud erg populair. In China staat goud voor voorspoed en dit in combinatie met een roséachtige kleur is al genoeg reden voor een gefortuneerde Chinees om een iPhone 6s te kopen. De pre-orders waren in China en Hongkong dan ook in korte tijd uitverkocht.

iPhone 6s en 6s Plus reserveren

TypeKleurPrijs 
iPhone 6S 16GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€849,-Bestellen
iPhone 6S 64GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€949,-Bestellen
iPhone 6S 128GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€1049,-Bestellen
iPhone 6S Plus 16GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€949,-Bestellen
iPhone 6S Plus 64GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€1049,-Bestellen
iPhone 6S Plus 128GBZilver – Goud – Spacegrijs – Roségoud€1149,-Bestellen

iPhone 6s kopen

Nu het in de eerste landen mogelijk is om een iPhone 6s te kopen zal Nederland snel volgen. Volgens de laatste berichten kunnen wij in Nederland vanaf vrijdag 9 oktober de iPhone 6s kopen. Je kunt al een iPhone 6s bestellen via de webshops. Je moet wel rekening houden dat er voor enkele modellen al een levertijd van 3 tot 4 weken is ontstaan. Zoals je in de tabel hierboven kunt zien is de iPhone 6s (Plus) wel wat duurder dan de iPhone 6. Maar je koopt dan wel een iPhone met een verbeterde camera (12 megapixels), meer intern geheugen (2GB) en er is een 3D Touch scherm toegevoegd. De iPhone 6s heeft ook weer een snellere processor en er zijn enkele functies toegevoegd zoals Live Photos en het maken van 4K-video’s.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *