iPhone 6s reviews positief

iPhone 6s reviews

iPhone 6s kopenNog even en het is 25 september de dag waarop je in een aantal landen waaronder de VS, Groot-Brittannië, Duitsland en Frankrijk de iPhone 6s kunt kopen. In Nederland zullen we nog twee weken moeten wachten aangezien de iPhone 6s kopen hier vanaf 9 oktober mogelijk is. In de Verenigde Staten is de iPhone 6s al geleverd aan enkele redacteuren en deze hebben deze week hun ervaringen over de iPhone 6s beschreven. En we kunnen concluderen dat deze eigenlijk allemaal positief zijn.

The Verge

Bij The Verge zijn ze erg onder de indruk van 3D Touch, ze schijven hierover ‘bizar indrukwekkend in gebruik’. Zodra je eenmaal met 3D Touch gewerkt hebt dan wil je dat iedere app de mogelijkheid heeft om deze drukgevoelige techniek te gebruiken. Op het moment is nog niet iedere app voorbereid op het gebruik van 3D Touch er is dus werk aan de winkel voor de ontwikkelaars.

The Verge is uitermate positief over de iPhone 6s en ze noemen dit dan ook de beste smartphone welke er tot nu toe is gemaakt. Ze noemen hierbij vooral de grotere iPhone 6s Plus. Als je een ouder toestel hebt dan de iPhone 6 of iPhone 6 Plus dan zou je moeten overwegen om een iPhone 6s (Plus) te kopen aldus The Verge.


Mashable

Ook bij Mashable zijn ze zeer positief over de iPhone 6s. En ook hier wordt het drukgevoelige scherm weer geroemd, ze schrijven hierover…‘Ik kan niet bedenken hoe Apple dit nog beter had kunnen doen’. Alleen al om het feit dat de iPhone 6s 3D Touch heeft zou je de nieuwe iPhone moeten kopen.4K-camera
De 4K-camera doet het ook erg goed volgens Mashable, ze maken even de vergelijking tussen de 4K-camera van de iPhone 6s en de Samsung Galaxy 6s maar laten weten dat Samsung hierin geen partij blijkt te zijn. Ondanks de lovende woorden is het geen must-have update maar schrijven ze er meteen bij als je eenmaal gewend bent aan 4K-video’s en Peek and Pop het een flinke stap terug is naar een smartphone die deze nieuwe functies niet heeft.

Het wordt wel afgeraden door Mashable om een 16GB iPhone 6s te kopen. De opslagcapaciteit in combinatie met de nieuwe functies blijken niet echt samen te gaan.


Tech Crunch

Bij Tech Crunch valt de snelheid van de iPhone 6s meteen op, deze zou namelijk merkbaar een stuk sneller zijn dan zijn voorgangers. Je merkt dit vooral bij het wisselen tussen apps en het maken van foto’s en video’s. De nieuwe camera is volgens Tech Crunch erg indrukwekkend. ‘Een van de indrukwekkendste camera- en beeldverwerking-prestaties ooit’. De beeldkwaliteit van de iPhone 6s camera is zo hoog dat dit alleen al een reden is om de iPhone 6s (Plus) te kopen. Alleen de camera is de prijs van de iPhone 6s (Plus) meer dan waard.


Wall Street Journal

Wall Street Journal is iets minder enthousiast zo is te lezen. De consument wil een smartphone waarvan de batterij langer meegaat, maar met de iPhone 6s is dit niet het geval aldus de Wall Street Journal. Als we de recensent mogen geloven zou de batterij eerder leeg zijn dan de batterij van de iPhone 6.

Over 3D Touch zijn ze ook niet heel enthousiast. Ze schreven daarover dat het lang duurde voordat ze het gingen gebruiken maar toen het eenmaal gebruikt werd was het toch wel erg makkelijk.Als je een iPhone 6s hebt hoef je niet over te stappen naar een iPhone 6s, misschien alleen voor Live Photos. Maar als je een iPhone hebt die ouder is dan 2 jaar dan is de iPhone 6s zeker aan te raden.


iPhone 6s in Nederland

In Nederland zal je nog even geduld moeten hebben als je de iPhone 6s wilt kopen, je kunt deze vanaf 2 oktober online bestellen. Als je op tijd wilt zijn dan is het zinvol om hieronder je gegevens achter te laten dan krijg je bericht zodra je de iPhone 6s (Plus) kopen kunt.

iPhone 6s pre-order

Je kunt inmiddels ook al een pre-order plaatsen in verschillende Nederlandse webshops. De levertijd is ongeveer 4 weken.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *