iPhone 6s reserveren bij Vodafone

iPhone 6s reserveren

iPhone 6s VodafoneWil jij als één van de eerste de nieuwe iPhone 6s reserveren dan kun je je nu inschrijven bij Vodafone. Zodra de iPhone 6s te reserveren is zal je meteen een bericht ontvangen van Vodafone zodat jij als één van de eerste in Nederland de iPhone 6s of de iPhone 6s Plus in je bezit hebt.

Vodafone is één van de grootste telecom providers in Nederland. Met het stabiele 4G netwerk van Vodafone weet je dat je altijd en overal bereikbaar zult zijn. De uitgebreide abonnementen zijn gunstig geprijsd en ook als je op vakantie in het buitenland bent weet je dat je niet voor onverwachtse verassingen komt te staan. Bij de abonnementen van Vodafone zit meestal onbeperkt bellen en SMS”en inbegrepen en de databundels zijn groot.

iPhone 6s

De iPhone 6s zal op woensdag 9 september gepresenteerd worden door Apple op een speciaal iPhone-event. De releasedatum van de iPhone 6s zal eind september zijn en zoals het er nu naar uitziet zullen er ook bij het uitkomen van de iPhone 6s weer wachttijden ontstaan. Als je dus geen zin hebt om langer te wachten op de iPhone 6s dan is reserveren een optie!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de verkoopdatum van de iPhone 6s en schrijf je hier nu in op de website van Vodafone!

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *