iPhone 6s (Plus) kopen kan vandaag!

iPhone 6s verkoop van start

iPhone 6s kopenJe kunt vanaf vandaag de iPhone 6s kopen zonder deze eerst te reserveren. Zowel bij de Apple Stores als bij de providers is de iPhone 6s en Plus nu overal verkrijgbaar. Wie vorige week vrijdag al een iPhone 6s had besteld zal deze vandaag thuisbezorgd krijgen. Er stonden geen rijen bij de Apple Stores zoals dat in andere jaren wel het geval was. Bij de nachtopeningen van de providers was het vanmorgen drukker dan bij de Apple Stores in Nederland. Dit heeft niets met mindere belangstelling voor de nieuwe iPhone te maken maar wel met het feit dat Apple zijn online bestel procedure beter voor elkaar heeft.


iPhone 6s i.c.m. abonnement

Provider
ModelToestelMaandbedrag
Vodafone
16GBGratisBestel
T-Mobile
16GB€ 52,00Bestel
KPN
16GB€ 49,00Bestel
Tele2
16GBGratisBestel

iPhone 6s los kopen

Shop
ModelGeheugenPrijs
studentmobiel
iPhone 6s16GB€839,-
BCC
iPhone 6s16GB€749,-
typhone
iPhone 6s16GB€749,-
algebeld
iPhone 6s16GB€837,-

iPhone 6s bestellen

Vandaag om 08:00 uur gingen de deuren van de winkels open voor de mensen die hun iPhone 6s kwamen ophalen, deze hadden de nieuwe iPhone de afgelopen week al online besteld. Je kunt de iPhone 6s natuurlijk nog steeds online bestellen bij Apple of bij één van de telecomproviders je hoeft dan niet in een rij te staan je zult de iPhone 6s dan netjes thuis bezorgd krijgen.

Apple brak het eerste weekend dat de iPhone 6s online besteld kon worden een verkooprecord er werden ongeveer 12 miljoen exemplaren van de nieuwe iPhone online besteld.

De iPhone 6s bestellen kan bij onderstaande providers. Voor de meeste modellen zijn er geen lange levertijden dus je kunt de nieuwe iPhone snel in huis hebben.


Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *