iPhone 6s nu al populair

iPhone 6sOndanks dat je de iPhone 6s pas in september of oktober kopen kunt in Nederland is de vraag naar de opvolger van de iPhone 6 nu al groot. Het zou vooral gaan om mensen die nu al een iPhone hebben en waarvan het abonnement binnenkort afloopt. De iPhone 6 is nog steeds een top-model maar toch wil de iPhone gebruiker al weer een opvolger. Een reden waarom men de iPhone 6s wil kopen is dat de camera een grote update zal krijgen en de iPhone 6s zal weer veel sneller worden dan de huidige generatie smartphones. Verder komt Apple met een nieuwe feature op de iPhone 6s, Force Touch genaamd, de iPhone 6s komt er in twee formaten een 4,7-inch en een 5,5-inch en mogelijk komt daar een 4-inch iPhone bij en deze zal onder de naam iPhone 6c verkocht gaan worden.

iPhone 6s

De iPhone 6 welke nog steeds het ene na het andere verkooprecord breekt liet vandaag weer van zich spreken door de snelheid waarmee deze smartphone werkt. De iPhone 6 is grafisch namelijk sneller dan de net uitgekomen Samsung Galaxy S6 zo konden wij vandaag lezen. Ondanks dat de iPhone 6 een 1,4 GHz dualcore processor heeft en 2GB minder werkgeheugen, zijn de grafische benchmarks van de iPhone 6 ten opzicht van de Galaxy S6 in GFXBench een stuk beter. Zelfs de iPhone 5s scoort beter op dit gebied!
iPhone 6 vs Galaxy S6

Als de iPhone 6s straks 2GB werkgeheugen zal krijgen dan zullen de prestaties alleen nog maar toenemen. Apple zal verder ook een drukgevoelig scherm inbouwen met de naam Force Touch, het scherm reageert naarmate men harder drukt op het scherm anders dan dat er licht getikt wordt. Force Touch is ook al toegepast op de Apple Watch welke in april verkocht gaat worden.

iPhone 6s releasedatum

De releasedatum van de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus laat nog even op zich wachten, niet eerder dan september of oktober zal de iPhone 6s in de winkels komen te liggen. Mogelijk dat er ook weer een 4-inch iPhone op de markt gaat komen dit zou de iPhone 6c moeten worden.

De prijzen van de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus zijn nog niet bekend maar deze zullen niet veel anders zijn dan de prijs van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus toen deze net in de winkels lagen. Het ligt er natuurlijk ook aan of je de iPhone 6s los gaat kopen of dat je deze i.c.m. een abonnement besteld.

Als je geen geduld hebt om te wachten tot dat je de iPhone 6s kopen kunt dan kan je altijd nog de iPhone 6 aanschaffen.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *