iPhone 6s met Force Touch ?

iPhone 6s met Force Touch

De iPhone 6s kopen dan kan vanaf oktober in Nederland en ondanks dat Apple nog niets heeft laten weten over de iPhone 6s komen er steeds meer nieuwtjes over de nieuwe iPhone naar buiten. Zo lezen we alle lange tijd verhalen over de mogelijkheid dat Apple Force Touch op de iPhone 6s zal toepassen. Force Touch wordt namelijk ook al gebruikt op de nieuwe MacBooks en de Apple Watch.

Video iPhone 6s Force Touch
Nu hebben we ook een conceptvideo gevonden waarop te zien is hoe deze drukgevoelige techniek (Force Touch) werkt op een iPhone 6s. Met Force Touch open je nieuwe functies zodra je het display harder aanraakt.

iPhone 6s met Force Touch ?

Of de iPhone 6s echt met Force Touch zal worden uitgerust dat is nog steeds niet zeker. Bloomberg liet wel weten dat Apple de productie voor de Force Touch schermen eind juni was gestart en eind juli zou de productie van de Force Touch-sensoren voor de iPhone 6s zelfs zijn verhoogd.

Releasedatum iPhone 6s
De releasedatum van de iPhone 6s zal in september zijn en in Nederland kunnen we de iPhone 6s kopen in oktober. Het design van de iPhone 6s zal nauwelijks afwijken van de iPhone 6 alleen de afmetingen zullen iets veranderen. De iPhone 6s zal iets dikker worden en daardoor ook wat steviger dan zijn voorganger dit komt doordat de iPhone 6s gemaakt zal worden van het 7000 Series Aluminium.

Geheugen en camera
Intern zullen er veel wijzigen worden aangebracht zo krijgt de iPhone 6s meer geheugen namelijk 2GB dit is nu nog 1GB en de camera zal een upgrade krijgen. Het aantal megapixels is verhoogd van 8 naar 12-megapxels.

Wat de prijs van de iPhone 6s gaat worden is nog niet bekend maar we rekenen erop dat deze niet veel zal afwijken van de iPhone 6 prijs. De iPhone 6s zal gaan draaien op iOS 9.

Wil je liever wachten op een heel nieuw model dan zal je nog een jaar geduld moeten hebben want dan komt de iPhone 7 uit. Wij houden je hier op de hoogte over alle nieuwtjes omtrent de iPhone 6s en de iPhone 7.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *