iPhone 6s krijgt steviger frame

Apple heeft maatregelen genomen om een ‘Bendgate’ met de iPhone 6s te voorkomen. Vorig jaar toen de iPhone 6 uitkwam bleek dat een aantal iPhone 6 toestellen snel kromtrokken als je deze in je broekzak zou dragen. Apple heeft verstevigingen rondom de volumeknoppen van de iPhone 6s aangebracht waardoor het kromtrekken van de iPhone voorkomen wordt.

Bij de iPhone 6s zijn deze zwakkere plekken nu 1,90 mm dik, terwijl bij de iPhone 6 deze nog 1,14 mm dik zijn. De achterplaat van de iPhone 6s is wat lichter geworden deze weegt nu nog 25 gram en bij de iPhone 6 weegt deze 27 gram. Ook heeft Apple de afmetingen van de iPhone 6s aangepast naar 138,2 mm x 67,16 mm en bij de iPhone 6 zijn deze 138,09 mm x 66,91 mm. Het gewicht van de iPhone 6s kan gelijk blijven of iets toenemen als er Force Touch wordt ingebouwd. De iPhone 6s zou ook van een ander soort aluminium gemaakt worden namelijk het 7000 Series Aluminium dit wordt ook al gebruikt voor de Apple Watch.

Op 9 september weten we wat er allemaal waar is van deze geruchten dan zal Apple namelijk het event organiseren waar de iPhone 6 gepresenteerd gaat worden.

De iPhone 6s zal ook weer in twee formaten verkocht gaan worden namelijk een 4.7-inch en een 5.5-inch en deze grotere iPhone heet dan de iPhone 6s Plus. De productie van de iPhone 6s is inmiddels al begonnen en eind augustus zal deze op volle toeren gaan draaien.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *