iPhone 6s krijgt 12-megapixelcamera

De iPhone heeft het al jaren moeten doen met een 8-megapixelcamera en daar was natuurlijk niets mis mee, want de iPhone maakt schitterende foto’s. Desondanks heeft Apple de camera van de iPhone 6s toch een flinke upgrade gegeven. De iPhone 6s zal een 12-megapixelcamra krijgen en een grotere sensor. De lens van de iPhone 6s-camera bevat vijf elementen, dit is niet anders dan bij de iPhone 6.

iPhone camera

De camera van de iPhone heeft in de loop der jaren wel steeds een upgrade gekregen zo kreeg de camera van de iPhone 5s een dubbele ledflitser. En de iPhone 6 heeft een camera met Focus Pixels waardoor er een beter en scherper beeld ontstaat. De iPhone 6s-camera heeft dus vijf elementen dit zijn vijf kleine plastic lenzen die samen één lens vormen. De productie van deze lens is simpel ondanks dat de lenzen wel precies op elkaar moeten zitten. Als volgend jaar de iPhone 7 uitkomt dan zal overweegt Apple een zesde element toe te voegen.

Er gaan ook geruchten dat de iPhone 6s camera 4K-video zou kunnen opnemen. Op 9 september zal Apple alle in en outs over de iPhone 6s bekend maken dan wordt de iPhone 6s namelijk gepresenteerd. De iPhone 6s en de iPhone 6s Plus zullen in oktober in Nederland in de winkels komen te liggen.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *