De iPhone 6s kopen in Nederland

De iPhone 6s kopen kan vanaf 9 oktober 2015 in Nederland en België. De iPhone 6s kopen kan bij Vodafone, T-Mobile, KPN, Tele 2, Ben en Hollands Nieuwe. Bekijk hieronder de aanbiedingen zodat jij het goedkoopste abonnement i.c.m. de iPhone 6s afsluit.


iPhone 6s

iPhone 6s kopenAls je de iPhone 6s wilt kopen dan is het aan te raden om een pre-order te plaatsen zodat jij zeker weet dat je één van de eerste bent die een iPhone 6s in zijn bezit heeft in Nederland. Wij hebben hier boven de iPhone 6s en de iPhone 6s abonnementen vergelijker online gezet, zodat jij het goedkoopste abonnement i.c.m. de iPhone 6s kunt afsluiten.

De opvolger van de iPhone 6 is de iPhone 6s en ook deze iPhone komt weer in twee formaten uit, namelijk een 4,7-inch en een 5,5-inch. De iPhone 6s kun je los kopen maar ook i.c.m. een abonnement. Als je de iPhone 6s los gaat kopen dan zul je ongeveer dezelfde prijs moeten betalen als dat de iPhone 6 nu nog kost.

iPhone 6s specificaties

De iPhone 6s is qua design bijna niet veranderd alleen heeft Apple intern de iPhone 6s wel een flinke upgrade gegeven. Het geheugen van de iPhone 6s is verdubbeld naar 2GB! De camera maakt foto’s met 12-megapixels i.p.v. 8. De nieuwe A9-processor van de iPhone 6s is ook weer sneller dan zijn voorganger. En de iPhone 6s heeft een drukgevoelig display wat Force Touch genoemd wordt. Kortom als je de iPhone 6s gaat kopen dan koop je een smartphone welke zijn tijd ver vooruit is en waar je nog jaren mee door kunt.

Waar de iPhone 6s kopen ?

De iPhone 6s kopen kan weer bij alle grote telecomproviders in Nederland zoals: Vodafone, T-Mobile, KPN, Tele 2, Ben en Hollands Nieuwe. Welke provider voor jouw het goedkoopste abonnement i.c.m. de iPhone 6s heeft dat is snel uit te zoeken als je de vergelijker gebruikt. Met enkele muisklikken zie je wat je per maand zult betalen voor jouw iPhone 6s abonnement maar ook de prijs welke je moet bij betalen om de iPhone 6s bij je abonnement te kopen.

iPhone 6s los kopen of i.c.m. abonnement

Als je de iPhone 6s kopen wilt dan heb je twee keuzes of je koopt de iPhone 6s los je betaald in dat geval het volle bedrag voor de nieuwe iPhone. Of je wacht tot jouw abonnement bijna is afgelopen of sluit een nieuw abonnement af i.c.m. de iPhone 6s. Het voordeel van een losse iPhone 6s kopen is dat je niet aan dure abonnementskosten vast zit. Als je de iPhone 6s i.c.m. een abonnement besteld dan betaal je een heel stuk minder voor het toestel. Je zult dus zelf even een rekensommetje moeten maken welke optie voor jou het goedkoopst is.