iPhone 6s kopen vanaf 9 oktober

iPhone 6s kopen vanaf 9 oktober in Nederland en België
iPhone 6s kopenApple heeft bekend gemaakt wanneer je de iPhone 6s kunt kopen in Nederland en België. Vanaf vrijdag 9 oktober kan je de iPhone 6s en 6s Plus kopen bij de Apple Stores en de officiële verkooppunten. Je kunt vanaf 9 oktober de iPhone 6s ook online bestellen via de webshop van Apple. De verkoopdatum is dus een week later dan dat er eerder werd gemeld.

Pre-order iPhone 6s op 2 oktober

Op 2 oktober zal het waarschijnlijk wel mogelijk zijn om een pre-order voor de iPhone 6s en 6s Plus te plaatsen. Dit is dus een week voordat de verkoop van start gaat. De prijzen van de iPhone 6s en 6s Plus zullen hetzelfde zijn als in Frankrijk, je bent dus 10 euro duurder uit dan dat je de iPhone 6s zou gaan kopen in Duitsland.

Je kunt de iPhone 6s en 6s Plus ook al reserveren bij de onderstaande webshop.

9 oktober de iPhone 6s en 6s Plus kopen

Naast Nederland en België waar je op 9 oktober de iPhone 6s kunt kopen zullen de iPhone 6s en 6s Plus ook in onderstaande landen verkocht gaan worden: Andorra, België, Bosnië, Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Groenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Isle of Man, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Liechtenstein, Luxemburg, Malediven, Mexico, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Zweden en Zwitserland.Op 10 oktober zijn er nog enkele landen waar de verkoop van de iPhone 6s en 6s Plus van start gaat, namelijk Bahrain, Jordanië, Koeweit, Qatar, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten. Op 16 oktober volgen India, Maleisië en Turkije. Aan het eind van 2015 zullen de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in maar liefst 130 landen wereldwijd te koop zijn.

iPhone 6s en 6s Plus reserveren

Je kunt de iPhone 6s en 6s Plus al reserveren bij enkele Nederlandse webshops, wanneer je de iPhone 6s of 6s plus geleverd krijgt dat is nog niet bekend. Je kunt ook bij onderstaande providers je emailadres achter laten zodat je meteen bericht krijgt wanneer je de iPhone 6s en 6s Plus kunt bestellen.

iPhone 6s i.c.m. abonnement

Provider
ModelToestelMaandbedrag
Vodafone
16GBGratisBestel
T-Mobile
16GB€ 52,00Bestel
KPN
16GB€ 49,00Bestel
Tele2
16GBGratisBestel

iPhone 6s los kopen

Shop
ModelGeheugenPrijs
studentmobiel
iPhone 6s16GB€839,-
BCC
iPhone 6s16GB€749,-
typhone
iPhone 6s16GB€749,-
algebeld
iPhone 6s16GB€837,-
Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *