iPhone 6s kopen kan vanaf 2 oktober

Vanaf 2 oktober de iPhone 6s kopen in Nederland

Vanmorgen vroegen we ons nog af wanneer je de iPhone 6s in Nederland kan kopen. Inmiddels blijkt dat op 2 oktober te zijn. Volgens bronnen in de telecombranche gaat Apple op 2 oktober de iPhone 6s verkopen in Nederland. Apple heeft de datum nog niet bevestigd. Het is wel al mogelijk om de iPhone 6s te reserveren.

Update: De iPhone 6s en 6s Plus kopen kan vanaf 9 oktober.
iPhone 6s kopen

Pre-order iPhone 6s in Nederland

Een pre-order plaatsen kan op 25 september in Nederland dit is de datum waarop de iPhone 6s al te koop is in de eerste verkooplanden. De voorverkoop is in deze landen al het afgelopen weekend begonnen, Duitsland is één van de landen waar de iPhone 6s al in de voorverkoop is gegaan. Volgens Apple zou het verkooprecord van vorig jaar toen de iPhone 6 uitkwam dit jaar met de iPhone 6s verbroken gaan worden. Er zijn al meer dan 10 miljoen iPhone 6s toestellen besteld. Apple heeft een recordaantal van 90 miljoen toestellen besteld bij de toeleveranciers.


iPhone 6s (Plus)

Je hebt de keuze uit twee modellen de 4,7-inch iPhone 6s en de 5,5-inch iPhone 6s Plus. Beide toestellen zijn er met een opslagcapaciteit van 16GB, 64GB en 128GB. Apple heeft de kleur roségoud toegevoegd aan het assortiment en deze is enorm populair. De iPhone 6s (Plus) in het roségoud is dan ook al bijna uitverkocht. De vanaf prijzen voor de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus zijn 749 en 849 euro, dit zijn de prijzen welke in Frankrijk gelden. In Duitsland zijn de nieuwe iPhones iets goedkoper.


Wijzigingen iPhone 6s

De grootste wijzigingen aan de iPhone 6s zijn de snellere A9-chip, de verdubbeling van het intern geheugen van 1GB naar 2GB, het 3D Touch waarbij het scherm reageert op hoe hard je op het scherm drukt en een 12-megapixelcamera.

Als je op 2 oktober de iPhone 6s kopen wilt wees er dan snel bij want de kans dat de voorraden weer snel opraken is zeker aanwezig. De levertijden voor de iPhone 6s Plus zijn al opgelopen naar 3 tot 4 weken.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *