iPhone 6s kopen in september 2015

iPhone 6s kopenDe opvolger van de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus zal de iPhone 6s worden, maar wat is de iPhone 6s releasedatum ? De iPhone 6s kopen kan in september 2015, eerder kwamen we nog berichten tegen dat de iPhone 6s releasedatum al in de lente van dit jaar zou zijn en dat de iPhone 7 dan al in september uit zou gaan komen maar daar rekenen we nu niet meer op. De iPhone 7 kopen kan dan ook pas in september 2016, dus daar moeten we nog even geduld voor hebben.

iPhone 6s releasedatum

De iPhone 6s kopen zal dus toch een half jaar later kunnen dan dat eerdere berichten ons deden geloven, maar goed we kunnen de iPhone 6 nog steeds kopen en deze ligt ook nog niet zo heel lang in de winkels. Wat kunnen we verwachten van de iPhone 6s ? Wat zijn de specificaties en wat wordt de iPhone 6s prijs ? Allemaal vragen waar we graag antwoord op willen hebben. Wij hebben dan ook onze bronnen en wat we nu weten is dat hoe kan het ook anders de iPhone 6s weer sneller zal worden en grafisch weer meer aan kan dan zijn voorgangers.

iPhone 6s event

Apple zal net als met voorgaande iPhones weer in september een event organiseren waar dit keer de iPhone 6s zal worden aangekondigd aan het grote publiek, even daarna zal de iPhone 6s in de winkels komen te liggen in de VS, Duitsland, Frankrijk en andere grotere landen. De iPhone 6s kopen in Nederland zal dan mogelijk één week daarna kunnen.

iPhone 6s en iPhone 6s Plus

Net als met de iPhone 6 waar Apple een Plus uitvoering van heeft uitgebracht zal dit ook gebeuren met de iPhone 6s, we mogen dus ook dit keer een iPhone 6s Plus verwachten met een 5,5-inch display. De iPhone 6s zal overigens een 4,7-inch beeldscherm krijgen, het display zou als we de geruchten mogen geloven nu wel van saffierglas gemaakt worden. Het display van de iPhone 6 zou ook van het sterke en krasbestendige saffierglas gemaakt zijn maar door problemen bij de producent werd dit op het laatste moment toch afgeblazen.

Design iPhone 6S

Apple veranderd het design van een nieuwe iPhone altijd om de twee jaar en aangezien het design met de iPhone 6 al is aangepast zal dit vermoedelijk niet weer gaan gebeuren met de iPhone 6s. De S-uitvoering blijft er eigenlijk altijd hetzelfde uitzien als zijn voorganger, de afmetingen en het gewicht zullen dus niet wijzigen ten opzichte van de iPhone 6.

iPhone 6s en de Apple Watch

De iPhone 6s zal wel wat extra functies krijgen dit heeft alles te maken met de Apple Watch welke je voor de zomer in Nederland kunt kopen. De Apple Watch zal nauw samenwerken met de iPhone en aangezien de iPhone 6s de eerste iPhone is welke net na de releasedatum van de Apple Watch uitkomt zal de iPhone 6s dus meteen enkele nieuwe functies krijgen. De Apple Watch kopen kan al vanaf april in de VS.

iPhone 6s uitvoeringen

a9-chipDe iPhone 6s zal er in dezelfde kleuren komen als de iPhone 6 namelijk: grijs, goud en zilver en ook qua opslagcapaciteit veranderd er niets je kunt de iPhone 6s kopen in de uitvoeringen met 16GB, 64GB of 128GB.
Het instapmodel van de iPhone 6s zal €699,- gaan kosten, de nieuwe iPhone zal draaien op iOS 9 en een snellere A9-processor en snellere grafische chip aan boord hebben.

iPhone 6s camera
De camera van de iPhone 6s zal ook weer verbeterd zijn, mogelijk dat Apple deze een upgrade geeft wat betreft het aantal megapixels. Maar over de camera van de iPhone 6s is tot op vandaag nog weinig naar buiten gekomen.

iPhone 6 kopen

Als je niet wilt wachten tot de releasedatum van de iPhone 6s, dan kan je natuurlijk altijd nog de iPhone 6 kopen. Hier beneden hebben wij de scherpste iPhone 6 aanbiedingen voor je online gezet.

Volg en Like ons:
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *