iPhone 6s kopen in Nederland

Wanneer de iPhone 6s kopen in Nederland ?

Wanneer kunnen wij de iPhone 6s kopen in Nederland ? Nederland is niet ingedeeld in de eerste verkooplanden waar je de iPhone 6s kunt kopen. In deze landen is het vanaf 25 september mogelijk om de iPhone 6s (Plus) te kopen. Normaal gesproken is Nederland en België twee weken later aan de beurt dit zou betekenen dat vanaf 9 oktober de iPhone 6s (Plus) te koop is. Afgelopen weekend was het wel al mogelijk om de iPhone 6s in het buitenland online te bestellen. Degene die afgelopen weekend de iPhone 6s besteld hebben kunnen deze op 25 september afhalen of thuis gestuurd krijgen.
iPhone 6s kopen in Nederland


iPhone 6s levertijden

Nu al is duidelijk dat ondanks dat de iPhone 6s een update is van de iPhone 6 het een enorm populair toestel gaat worden. Apple zal met de verkoop van de nieuwe iPhone dan ook weer een verkooprecord gaan breken zo lieten ze afgelopen maandag weten. Vooral de roségouden iPhone 6s doet het erg goed.

iPhone 6s i.c.m. abonnement

Provider
ModelToestelMaandbedrag
Vodafone
16GBGratisBestel
T-Mobile
16GB€ 52,00Bestel
KPN
16GB€ 49,00Bestel
Tele2
16GBGratisBestel

iPhone 6s los kopen

Shop
ModelGeheugenPrijs
studentmobiel
iPhone 6s16GB€839,-
BCC
iPhone 6s16GB€749,-
typhone
iPhone 6s16GB€749,-
algebeld
iPhone 6s16GB€837,-
iPhone 6s Plus
De iPhone 6s Plus heeft wat productieproblemen en blijkt ook ongekend populair te zijn waardoor de levertijden voor de 5,5-inch iPhone 6s Plus al oplopen naar 3 tot 4 weken. Inmiddels heeft Apple al een andere fabrikant opdracht gegeven om mee te werken aan de productie van de iPhone 6s Plus zodat de levertijden nog enigszins beperkt blijven.
Er gaan wel geruchten dat de release van de iPhone 6s Plus met 4 weken zal worden uitgesteld.

iPhone 6s kopen in Nederland

iPhone 6s kopen vanaf 25 september

Als je als één van de eerste de iPhone 6s wilt kopen en niet wilt wachten tot dit in Nederland mogelijk is dan zou je kunnen afreizen naar Duitsland. Daar is het namelijk wel mogelijk om eerder een iPhone 6s (Plus) te kopen aangezien Duitsland in de eerste verkooplanden is ingedeeld. De landen waar je de iPhone 6s kunt kopen vanaf 25 september zijn: Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Singapore, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Zodra je de iPhone 6s kunt kopen in Nederland heb je de keuze uit meerdere uitvoeringen en kleuren. De iPhone 6s (Plus) is er met een opslagcapaciteit van 16GB, 64GB en 128GB in de kleuren roségoud, spacegrijs, zilver en in het goud.

iPhone 6s verbeteringen

De iPhone 6s heeft weer enkele verbeteringen. De belangrijkste updates welke de iPhone 6s heeft gekregen zijn: Een snellere A9-processor, een upgrade van 1GB RAM naar 2GB RAM intern geheugen, een 12-megapixelcamera deze was 8-megapixel waarmee het nu ook mogelijk is om Live Photos en 4K-video’s te schieten, om mooiere selfies te maken heeft Apple een frontcamera met selfieflitser op de iPhone 6s gemonteerd en hij heeft een drukgevoelig scherm genaamd 3D Touch. Dit zijn genoeg redenen als je een nieuwe smartphone nodig hebt om de iPhone 6s te kopen.

iPhone 6s prijzen

Als je de iPhone 6s wilt kopen dan zal je daar wel wat meer voor moeten betalen dan voor een iPhone 6. De prijzen welke nu bekend zijn beginnen bij 849 euro voor het 16GB model, voor de 64GB iPhone 6s betaal je 949 euro en aan de iPhone 6s met de meeste opslagcapaciteit namelijk 128GB hangt een prijskaartje van 1049 euro.

Je kunt de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus al reserveren je weet dan in ieder geval dat je niet met hele lange levertijden te maken zult krijgen.

iOS 9 en de iPhone 6s

Vanavond zal iOS 9 uitkomen en deze is helemaal voorbereid voor de iPhone 6s (Plus). Zo zal het besturingssysteem zijn aangepast voor 3D Touch waarmee het mogelijk is om bepaalde functies uit te voeren door harder of zachter of het scherm van de iPhone 6s te drukken. Je kunt iOS 9 vanaf vanavond 19:00 uur installeren op jouw iPhone, iPad of iPod Touch.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *