iPhone 6s kopen… de beste deals

iPhone 6s deals waar vindt je deze ?

iPhone 6s deals en aanbiedingenVanaf vrijdag 2 oktober is het mogelijk de iPhone 6s te reserveren en daar hebben al veel Nederlanders gebruik van gemaakt. Door het grote aanbod van telecomproviders en webshops is het vaak lastig om de beste iPhone 6s deals te vinden. Daarom hebben wij op deze pagina de beste deals voor je op een rijtje gezet. Ook met onze abonnementen-vergelijker zie je met enkele muisklikken waar je het goedkoopst de iPhone 6s kunt kopen en waar de beste aanbiedingen te vinden zijn.


iPhone 6s i.c.m. abonnement

Provider
ModelToestelMaandbedrag
Vodafone
16GBGratisBestel
T-Mobile
16GB€ 52,00Bestel
KPN
16GB€ 49,00Bestel
Tele2
16GBGratisBestel

iPhone 6s los kopen

Shop
ModelGeheugenPrijs
studentmobiel
iPhone 6s16GB€839,-
BCC
iPhone 6s16GB€749,-
typhone
iPhone 6s16GB€749,-
algebeld
iPhone 6s16GB€837,-


iPhone 6s aanbiedingen en beste deals

De iPhone 6s kopen kan vanaf 9 oktober maar je kunt nu al een iPhone 6s reserveren. Door het grote aanbod van abonnementen zul je wel even goed moeten kijken welk abonnement i.c.m. de iPhone 6s het beste bij jou aansluit. Bij een iPhone 6s i.c.m. een abonnement zal je goedkoper uit zijn voor de iPhone 6s dan dat je deze los zult kopen.

iPhone 6s los kopen

Als je de iPhone 6s los gaat kopen dan kost het instapmodel met 16GB opslag 859 euro, voor de 64GB uitvoering betaal je 969 euro en voor de iPhone 6s met 128GB opslag 1079 euro. Terwijl een iPhone 6s i.c.m. een abonnement een heel stuk minder kost, er zijn al abonnementen waar je de iPhone 6s gratis bij krijgt. Let hier wel goed op dat de maandelijkse abonnementskosten niet te hoog zijn en dat je geen abonnement afsluit waar je heel veel van alles krijgt terwijl je dit niet gaat verbruiken.


iPhone 6s kopen en reserveren

Vanaf vrijdag 9 oktober is het mogelijk om de iPhone 6s te kopen bij de officiële verkooppunten waaronder de Apple Stores. De kans dat je met een iPhone 6s (Plus) huiswaarts keert als je naar één van de Apple Stores gaat is niet heel groot. Je kunt dan ook beter de iPhone 6s reserveren en deze op 9 oktober ophalen bij de Apple Store bij jou in de buurt. Maar nog veel makkelijker is het om de iPhone 6s te reserveren bij één van de telecomproviders zodat deze op 9 oktober bij je thuis afgeleverd zal worden.

iPhone 6s levertijden

Je moet er wel rekening mee houden dat er voor bepaalde modellen en kleuren een wat langere levertijd is ontstaan. Zo is de roségouden iPhone 6s enorm populair voor deze iPhone 6s is de levertijd al opgelopen naar 3 tot 4 weken.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *