iPhone 6s kan spontaan uitvallen

iPhone 6s probleempjes

iPhone 6s kopenOp het discussieforum van Apple komen berichten voorbij van iPhone 6s-eigenaren dat de iPhone 6s spontaan uitvalt bij hen. Het uitvallen van de iPhone 6s gebeurd terwijl de batterij nog geladen is en er geen zware taken uitgevoerd worden. Het is dan ook nog volstrekt onduidelijk wat de oorzaak kan zijn van de spontane shut-down.

Door de home- en aan/uit-knop tien seconden lang ingedrukt te houden kan de iPhone 6s weer aangezet worden. Gebruikers die de iPhone 6s weer aanzetten op deze manier laten weten dat de homeknop erg warm aanvoelt. Mogelijk dat dit de oorzaak is van het uitvallen van de iPhone. De klacht komt het meeste voor bij de iPhone 6s-eigenaren maar het schijnt ook voor te komen bij de iPhone 6. Dit zou betekenen dat het hier om een softwarefout gaat en dat er niets mankeert aan de hardware.Een probleem wat wel alleen bij de iPhone 6s voorkomt is dat de 3D Touch soms niet werkt. Door hard op het scherm te drukken zouden er andere functies gebruikt kunnen worden maar dit schijnt nog al eens te haperen zo melden enkele iPhone 6s-eigenaren. Dit probleem is op te lossen door het toestel te resetten. En dan is er nog een probleempje met de speakers als deze op maximaal gezet worden.Probleem met de flitser

Eerder deze week werd er ook al gemeld dat er problemen waren met de flitser van de iPhone 6s, deze zou niet gebruikt kunnen worden omdat deze over verhit raakte na intensief gebruik. Hopelijk gaat het allemaal om software fouten zodat deze door middel van een software-update verholpen kunnen worden. Ondanks de kleine problemen met de iPhone 6s weerhoudt het de mensen er niet van een iPhone 6s te kopen. Vannacht ging de voorverkoop van start in Nederland. De consumenten welke vandaag een iPhone 6s (Plus) bestellen kunnen deze volgende week op 9 oktober thuis bezorgd krijgen.


Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *