iPhone 6s heeft 2GB RAM

Apple heeft de iPhone 6s een geheugen upgrade gegeven van 1GB naar 2GB. Tijdens het event gisterenavond werd er niets over het geheugen van de iPhone 6s gemeld maar medewerkers konden dit wel bevestigen tijdens de hands-on.

Een verdubbeling van het werkgeheugen voor de iPhone 6s betekent dat de nieuwe iPhone net zoveel werkgeheugen heeft als de iPad Air 2. Er gingen al langer geruchten dat de iPhone 6s meer geheugen zou krijgen maar ondanks dat het niet gemeld werd is het inmiddels wel bevestigd. De iPhone 6s heeft ook een veel snellere A9-processor en dit in combinatie met de 2GB RAM zal dat de snelheid flink doen toenemen. Het verschil zal goed te merken zijn als je zware grafische games speelt of video’s gaat bewerken op de iPhone 6s.
force-touch-iphone-6s
Vanaf 25 september is de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus te koop in de eerste verkooplanden: Australië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Hong Kong, Japan, Nieuw-Zeeland, Puerto Rico, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Nederland en België zullen waarschijnlijk één week later aan de beurt zijn, dit zou betekenen dat je de iPhone 6s hier kunt kopen vanaf 2 oktober. De exacte datum is nog niet bekend gemaakt maar wij zullen je op de hoogte houden. Als je van plan bent de iPhone 6s te gaan kopen dan is het verstandig om er snel bij te zijn, voorgaande jaren ontstonden er behoorlijke wachttijden net na de lancering van de nieuwe iPhones.

Ook de Apple TV krijgt 2GB RAM. De nieuwe Apple TV is ook gisteren aangekondigd op het Apple-event.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *