iPhone 6s camera met selfie-flitsfunctie

iphone-6s-cameraDe 12-megapixel camera van de iPhone 6s kan ook 4K video’s schieten en aan de voorzijde is een softwarematige flitsfunctie toegevoegd voor het maken van selfies. Met de nieuwe iPhone 6s camera zal Apple veel mensen over de streep trekken om de iPhone 6s te kopen. Sinds de iPhone 4s heeft Apple het aantal megapixels in een iPhone camera niet meer verhoogd. Nu zal het aantal megapixels dus worden verhoogd van 8 naar 12 megapixels.

4K-resolutie
Ondanks dat het aantal megapixels nooit meer is verhoogd zijn er wel steeds nieuwe functies toegevoegd aan de iPhone camera. De iPhone 6s camera maakt foto’s met een grotere resolutie en heeft een nieuwe beeldprocessor. De camera kan ook video’s in 4K-resolutie maken, dit is dan ook de eerste iPhone camera die dat kan. De gemaakte video’s kan je vervolgens op een 4K-televisie afspelen, als je deze bezit.

Apple heeft de FaceTime-camera aan de voorkant van het toestel ook een upgrade gegeven. Er is onder andere een verbeterde sensor gebruikt waardoor deze camera betere video’s kan maken. En dan is er ook nog een flitsfunctie op de voorcamera waardoor de selfie foto’s een stuk mooier worden. Hiervoor wordt er geen apart flitslampje ingebouwd maar het scherm zal oplichten als je op de sluiterknop drukt.

Op 9 september zal Apple een speciaal iPhone-event organiseren waar alle ins en outs over de iPhone 6s bekend worden gemaakt. We weten inmiddels dat de camera een flinke upgrade zal krijgen er een nieuwe processor wordt ingebouwd en het intern geheugen van 1GB naar 2GB zal worden geupgrade. Verder gaan er geruchten dat de iPhone 6s net als de Apple Watch en de nieuwe MacBooks zal worden uitgerust met een Force Touch scherm.

Het iPhone-event op 9 september zal live te volgen zijn via de live-stream die Apple hiervoor zal opzetten.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *