iPhone 6 aanbiedingen

iPhone 6 aanbiedingenAls je de iPhone 6 wilt kopen dan hebben wij nu enkele iPhone 6 aanbiedingen voor jou gevonden, je kunt de iPhone 6 natuurlijk met een abonnement bestellen maar als je de iPhone 6 los wilt kopen dan zijn de onderstaande iPhone 6 aanbiedingen zeker de moeite waard om te bekijken.

iPhone 6 los kopen

De meeste mensen bestellen de iPhone 6 i.c.m. een abonnement, je koopt de iPhone 6 dan lekker goedkoop alleen zit je vaak wel aan duur abonnement vast. Als je al een (goedkoop) abonnement hebt of je gebruikt de iPhone i.c.m. een sim-only dan is een losse iPhone 6 kopen met deze aanbiedingen ideaal voor jou.

iPhone 6 aanbiedingen

Allereerst is de iPhone 6 nu bij de Mediamarkt in de aanbieding, je betaald voor de iPhone 6 nu geen 699 euro maar 658 euro, het gaat hier om het instapmodel met 16GB opslagruimte.
Bestel hier

De tweede iPhone 6 aanbieding is van Belsimpel hier betaal je 677 euro voor de iPhone 6 met 16GB opslagruimte.
Bestel hier

De iPhone 6 is de eerste iPhone welke Apple heeft uitgebracht met twee verschillende display formaten, namelijk de iPhone 6 met het 4,7-inch scherm en de iPhone 6 Plus met het 5,5-inch display. Nog steeds gaan er iedere dag duizenden iPhone 6 smartphones over de toonbank, niet zo gek ook als je bedenkt dat de iPhone 6 een telefoon is welke ongelofelijk snel is en waar je schitterende foto’s mee kunt maken.

Net na de lancering van de iPhone 6 was de prijs 699 euro voor het instapmodel maar nu de release datum van de iPhone 6s dichterbij komt daalt de prijs van de iPhone 6. We hebben het dan alleen over de prijs van een los toestel de prijzen welke de providers berekenen voor een iPhone 6 i.c.m. een abonnement verschillen namelijk enorm, maar hierbij is ook de abonnementsprijs welke je iedere maand betaald bepalend.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *