Ga jij de iPhone 6s kopen ?

iPhone 6s kopen ?

iPhone 6s kopenMorgen is dan eindelijk zover…. Apple organiseert het iPhone-event waar de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus aan het publiek gepresenteerd worden. Het event zal om 19:00 uur Nederlandse tijd plaats vinden en rechtstreeks worden uitgezonden via een live-stream. Ga jij de iPhone 6s kopen ? Wij krijgen veel vragen over wanneer je de iPhone 6s kopen kunt in Nederland en hoe duur de iPhone 6s (Plus) zal worden, wat de specificaties zullen zijn en zo krijgen wij nog veel meer vragen over de nieuwe iPhone. Op enkele vragen kunnen wij inmiddels wel antwoord geven, zo weten we dat de iPhone 6s kopen vanaf 25 september in Nederland kan. De meeste specificaties van de iPhone 6s zijn ook al uitgelekt en wat betreft de prijs van de iPhone 6s, deze zal niet veel afwijken van de iPhone 6 prijs.

Waarom de iPhone 6s kopen

Waarom zou jij de iPhone 6s kopen ? Er zijn genoeg redenen waarom jij de iPhone 6s zou kunnen gaan kopen. Als jouw abonnement afloopt en je mag een nieuw toestel bestellen dan is dat natuurlijk een goede reden om een iPhone 6s te bestellen. Qua specificaties is de nieuwe iPhone een smartphone waar je weer jaren wat aan zult hebben. Als je alleen al de camera bekijkt welke Apple in de iPhone 6s heeft gemonteerd dan zal je dit zeker niet teleurstellen. Zelfs de frontcamera heeft een update gekregen waardoor het maken van selfies er een stuk makkelijker op gaat worden.
iPhone 6s kopen

Design

Voor het design hoef je niet over te stappen naar de iPhone 6s tenzij je nu nog een iPhone 5s of een ouder toestel hebt. Het display van de iPhone 6s heeft niet alleen een veel beter formaat maar ook Force Touch waardoor het display drukgevoelig is geworden. Het display meet de kracht waarmee jij op het scherm drukt en aan de hand daarvan zullen er weer andere functies uitgevoerd worden. De iPhone 6s zal overigens wel iets dikker zijn dan zijn voorganger. Verder zal er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe kleur worden geïntroduceerd te weten rosegoud en zal de iPhone 6s gemaakt worden van het nieuwe 7000 Series Aluminium.

De iPhone 6s moet het dus echt van de interne verbeteringen hebben ten opzichte van de iPhone 6. Zo is het intern geheugen ge-upgrade van 1GB naar 2GB. De iPhone 6s is uitgerust met de A9-processor en daarbij heeft de iPhone 6s een 12-megapixel camera. Het is nog niet zeker of de iPhone 6s een grotere accu zal krijgen met meer capaciteit waardoor je langer kunt doen met een volgeladen accu.

Morgen zullen we precies weten wat Apple voor wijzigingen heeft aangebracht aan de nieuwe iPhone.

Ga jij de iPhone 6s of de iPhone 6s Plus kopen ?

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *