Ga jij de iPhone 6s kopen vannacht ?

Pre-order begint vannacht om 00:01 uur in Nederland

iPhone 6s kopenVannacht gaat de iPhone 6s en 6s Plus in de voorverkoop, ga jij een pre-order plaatsen ? Hieronder staan de grote Nederlandse providers en webwinkels waar je de iPhone 6s en 6s Plus vannacht vanaf 00:01 uur kunt bestellen. De officiële verkoop zal volgende week 9 oktober starten. Als je op 2 oktober al een pre-order plaatst zal je in het gunstigste geval de iPhone 6s of 6s Plus op vrijdag 9 oktober geleverd krijgen.
Bij T-Mobile is men al begonnen met het verzamelen van bestellingen. De mensen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief kunnen hun bestelling al doorgeven. Inschrijven kan overigens nog hier.


iPhone 6s i.c.m. abonnement

Provider
ModelToestelMaandbedrag
Vodafone
16GBGratisBestel
T-Mobile
16GB€ 52,00Bestel
KPN
16GB€ 49,00Bestel
Tele2
16GBGratisBestel

iPhone 6s los kopen

Shop
ModelGeheugenPrijs
studentmobiel
iPhone 6s16GB€839,-
BCC
iPhone 6s16GB€749,-
typhone
iPhone 6s16GB€749,-
algebeld
iPhone 6s16GB€837,-


Pre-order de iPhone 6s (Plus)

De iPhone 6s en 6s Plus kopen kan volgende week vrijdag in één van de Apple Stores of officiële verkooppunten. Als je liever niet in een lange rij wilt gaan staan dan kan je vannacht vanaf 00:01 uur een pre-order plaatsen bij de providers. Ook als je een abonnement bij je iPhone 6s wilt kan je deze dus alleen bij de telecomproviders of webwinkels bestellen.

Afgelopen weekend was het al mogelijk om een pre-order te plaatsen voor de iPhone 6s en 6s Plus en daar werd meteen een verkooprecord gebroken. Er werden het eerste weekend dat de iPhone 6s in de voorverkoop ging 13 miljoen exemplaren besteld. Er zijn dus al modellen en kleuren waar de levertijd van is opgelopen naar 3 tot 4 weken.

Er zijn al iPhone 6s aanbiedingen waar je het toestel gratis bij geleverd zult krijgen het gaat hier wel om een iPhone 6s i.c.m. een abonnement. Als je de iPhone 6s wilt bestellen in de voorverkoop dan is het raadzaam om vandaag al een abonnement uit te zoeken. Je hoeft dan vannacht alleen nog even naar de desbetreffende provider/webwinkel te surfen om daar je nieuwe iPhone 6s (Plus) te bestellen.


iPhone 6s

De iPhone 6s en 6s Plus werden op 9 september aangekondigd en de specificaties van de nieuwe iPhones zijn weer behoorlijk verbeterd. Het uiterlijk van de iPhone 6s en 6s Plus zijn hetzelfde als hun voorgangers. Apple heeft wel een nieuwe kleur toegevoegd er is nu ook een iPhone in de kleur roségoud en deze is enorm populair waardoor de iPhone 6s in deze kleur in de meeste landen al is uitverkocht.

De iPhone 6s heeft een nieuwe 12 megapixel camera hiermee kan je nu ook 4K Video’s maken, de front camera is verbeterd dit is een 5 megapixel camera geworden dus het maken van selfies zal makkelijker gaan. Het intern geheugen is verdubbeld van 1GB naar 2 GB en de iPhone 6s heeft de nieuwste A9-chip wat deze iPhone weer sneller maakt. Misschien wel de leukste vernieuwing is 3D Touch hiermee is het scherm van de iPhone 6s drukgevoelig waardoor je andere functies kunt aanroepen naarmate je meer druk uit oefent op het scherm. Op foto gebied kan je nu ook LivePhotos schieten, op deze manier maak je een hele serie foto’s welke als een soort video achter elkaar zijn af te spelen.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *