Apple Watch kopen in Nederland

Apple Watch kopenWil jij ook een Apple Watch kopen ? De release datum van de Apple Watch is in april, eerst zal de smartwatch van Apple in de VS in de winkels liggen en niet lang daarna kan je de Apple Watch ook in Nederland kopen.

Apple Watch kopen

De Apple Watch is de smartwatch van Apple waar al zo lang op gewacht wordt, maar aanstaande maandag 9 maart zal de Apple Watch officieel aan het grote publiek gepresenteerd worden tijdens een speciaal Apple-event. Het event zal om 18:00 uur Nederlandse tijd plaatsvinden en is live te volgen via een livestream welke Apple hiervoor open zet.

Apple Watch prijs

Over de prijs van de Apple Watch wordt veel gespeculeerd het enige wat we nog weten is dat het instapmodel 349 dollar gaat kosten en verder zien we vele prijzen voorbij komen met als uitschieter een Apple Watch welke maar liefst 75.000 dollar moet gaan kosten, deze uitvoering is wel van 18 karaat goud en zit vol met diamantjes.

Apple Watch modellen

De Apple Watch zal er in drie uitvoeringen komen een normale Apple Watch, de Apple Watch sport en de duurste versie is van goud en zal onder de naam Apple Watch Edition verkocht gaan worden. Verder weten we inmiddels dat er twee formaten uit gaan komen namelijk een 38mm en een 42mm. Omdat er zoveel verschillende bandjes te koop zullen zijn kan je onbeperkt combineren met de Apple Watch.

Nederland zit net als met andere nieuwe Apple-producten ook met de Apple Watch in de tweede verkoopgolf, je kunt de Apple Watch dus iets later in Nederland kopen dan in landen als de VS, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. In de genoemde landen zal de Apple Watch begin april verkocht gaan worden, waarschijnlijk dat de Apple Watch een week later in Nederland verkocht gaat worden.

Tim Cook is aan zijn Europese tournee bezig en laat hier en daar wat nieuwtjes los over de Apple Watch zo liet hij deze week weten dat de Apple Watch waterproof is dus je kunt er gewoon mee douchen en verder liet hij weten de Apple Watch iedere dag op te laden, je kunt niet langer dan 24 uur met een volgeladen accu doen. Wel heeft Apple al accubesparende maatregelen genomen.

Vanaf het moment dat je de Apple Watch kopen kunt zullen er al vele apps beschikbaar zijn, er wordt gesproken over 100.000 apps.

Als je meer wilt weten over de Apple Watch like dan onze Facebook pagina.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *