Apple verstuurt uitnodigingen iPhone-event

Onder de slogan ‘Hey Siri, Give us a hint’ heeft Apple de uitnodigingen verstuurt voor het iPhone-event welke op 9 september georganiseerd wordt. Ondanks dat we niet weten wat er precies bekend zal worden gemaakt kunnen we er van uitgaan dat de iPhone 6s en de iPhone 6s Plus gepresenteerd gaan worden. Verder zal naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Apple TV gelanceerd worden.

Apple heeft voor 9 september alleen de media uitgenodigd maar het is voor iedereen mogelijk om het iPhone-event live te volgen. Apple zal het event namelijk via een livestream uitzenden. De locatie waar het event zal worden gehouden is het Bil Graham Civic Center.

Via deze link kan je het event meteen in je agenda zetten.

Verwachtingen iPhone-event

  • De iPhone 6s en de iPhone 6s Plus zullen worden gepresenteerd en ondanks dat beide iPhones qua uiterlijk niet zijn veranderd heeft Apple intern wel het nodige verbeterd aan de iPhone 6s (Plus). Een betere camera, meer werkgeheugen, en mogelijk een Force Touch display zijn enkele verbeteringen.
  • Er gaan geruchten dat Apple ook de goedkopere iPhone 6c zal presenteren. Andere bronnen beweren dat Apple hiermee wacht tot 2016.
  • De nieuwe Apple TV zal eindelijk gepresenteerd worden. Deze zou een nieuwe afstandsbediening hebben en ondersteuning voor apps en games krijgen. Ook is de Apple TV uitgerust met Siri.
  • iOS 9 zal tijdens het event ook gelanceerd worden. De nieuwe iPhones zullen draaien op het nieuwe iOS.

De release datum van de iPhone 6s zal ook bekend gemaakt worden. We verwachten dat je de iPhone 6s vanaf 25 september kunt kopen in Nederland en België.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *