Apple Store offline i.v.m. Apple-event

Apple heeft de online store even offline gehaald in afwachting van het Apple-event welke vanavond zal worden georganiseerd. Je kunt nu dus even geen nieuwe Apple-producten kopen in de online-store. De website van Apple zal na de aankondiging van de nieuwe producten weer online zijn. De iPhone 6s kopen kan vanaf 25 september in Nederland. Als je de iPhone 6s of de iPhone 6s Plus alvast wilt reserveren dan kan dit hier onder.

iPhone 6s en iPhone 6s Plus

Als vanavond de website weer online is zullen we daar naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 6s en iPhone 6s Plus in aantreffen. En mogelijk dat er nog meer nieuwe producten in de online-store staan. De iPhone 6s en iPhone 6s Plus kunnen pas later besteld worden.

Het Apple-event is vanavond vanaf 19:00 uur live te volgen. Officieel is er nog niet bekend gemaakt wat er allemaal gepresenteerd gaat worden vanavond maar we gaan er van uit dat we de iPhone 6s en iPhone 6s Plus, de iPad Pro, iPad mini 4 en een nieuwe Apple TV te zien krijgen. iOS 9, OS X El Capitan en WatchOS 2 zullen ook aan het publiek gepresenteerd worden.

Apple event live kijken

Als je vanavond om 19:00 uur Nederlandse tijd het event live wilt volgen dan kan dat via deze link.

Wij zullen ook verslag doen van het nieuws over de iPhone 6s en iPhone 6s Plus op onze website.

Volg en Like ons:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *